עזרה:)

Super Fly Girl

New member
עזרה:)

היי.. אני אוהבת ת'סידרה בנות גילמור ורציתי לשאול אם אתם יועדים אם בארץ יש דיוידי של הסידרה?

mati88

New member
מנצלת לטובת השאלה השבועית שלי ../images/Emo3.gif

עמך הסליחה. אז יש לי שלוש שאלות הפעם, שהתשובה של השתיים הראשונות היא ספויילר, אם כי השאלות לא, אז הזהרו כשאתם קוראים את התשובה (אל תגידו שאני לא מתחשבת): דין בסוף מתחתן וחי באושר ועושר? מי מחליף את ג'ס בעתיד בתור הבויפרינד של רורי? ושאלה אחרונה: עם סיום הפרק של היום, החלטתי להפסיק להתעצל ולהשיג את הפרקים של העונה הבאה בעזרתן האדיבה של תוכנות השיתוף שאין להכיר את שמן ואת מה שהן עושות
. חיפשתי לפי פרק 333 (כשהנחתי שזה הפרק הבא, אם האחרון היה 332) ולפי 4X1 ולא מצאתי את מבוקשי... מה עשיתי לא נכון/ איך אני יכולה למצוא את העונה החדשה? תודה, מתי.

mati88

New member
*אההמ*

לפי פרק 323, כי הפרק האחרון היה 322... מיי מסטייק.

הסבר

בכל עונה יש 22 פרקים (בעונה הראשונה 21). כשכותבים 322 הכוונה היא לפרק 22 בעונה 3. מה שאומר שהפרק הבא יהיה פרק 1 בעונה 4, או 401, או 4X01.

gilmorefreak

New member
תשובות..../images/Emo58.gif

ככה...בקשר לעונה הרביעית- דין מתחתן וחי בעושר ואושר..עד שנישואיו מתמוטטים! אז כן..לא..הוא מתחתן..אבל זה לא מחזיק מעמד בסופו של דבר.. הבויפרינד של רורי? כל העונה הרביעית- אף אחד! בסוף העונה הרביעית- דין, כן כשהוא עוד נשוי..עכשיו את מתחילה להבין למה הנישואים התפרקו?
ולגבי הפרקים הסבירו לך..

mati88

New member
*בשוק*

רורי הכלבה הזאת
תודה רבה לשתיכן, עזרתם לי מאוד...

gilmorefreak

New member
נראה לי שלא...

אבל אפשר להזמין מהאינטרנט..נו ברחו לי שמות של אתרים שמוכרים דברים..מישהו? בקרוב אמור לצאת השני בארה"ב..אם אני לא טועה... אבל אני ממש לא יודעת..עדיף שמישהו יודע יענה לך על זה..

Sweet Misery

New member
לפי מה שהבנתי,

הדוד של העונה הראשונה אמור לצאת לקראת סוף השנה בארץ.

yuliyul

New member
www.amazon.com

אני לא בטוחה אם זה ככה או ככה: www.amazone.com, תנסי את שניהם. זהו אתר שמוכר כל דבר! והם עושים גם משלוחים לישראל! אל תדאגי, אני הזמנתי משם וקיבלתי את מבוקשי בשלום. הבצלחה

מנצל"ש ../images/Emo41.gif האם תיהיה עונה 3

בהולמרק?
?? כי לא ראיתי את עונה 3 בערוצ 10 מכיוון שלא סיימתי את עונה 2 אני ידוע אתן תצעקו עליי חורק בהשכלה אבל אמרתי לעצמי" תומר תגמור את עונה 2 ואז שוב לופים כל יום שני פרקים בהולמרק שיא הכיף",אבל אחת מכן אמרה שיכול להיות שלא יהיה ולכן אני מפחד מהתשובה... אנא אני בנאדם עם מחלת גילמור ... ואגב-לא נטשתי אתכן,ימי שיש שבת אני אצל סבתא מכיוון שהורי דתיים כמו שהבנתם...

mati88

New member
פעמיים ביום!?

יענו שני פרקים שונים? מזור... חשבתי שרק ברבע ל7! מתי עוד יש?

למעלה