עזרה

mindlesslug

New member
עזרה

נתקלתי בבעיה - כל פעם שאני מקליט משהו במידי בקיובייס - הוא יירשם קצת יותר מוקדם ממשהו שהוא אמור להיות - כלומר אם אני ינסה לנגן בדיוק לפי המטרונום בתחילת כל ביט - התווים יירשמו קצת לפני - וכך גם שאני מקליט עם כמה כלים אחרי שאני מקליט אין סינכרון ביניהם.... אשמח עם מישהו מכיר את בעייתי

shickoLB

New member
latency?

בדקת בהגדרות של המידי? באיזה כרטיס קול אתה משתמש?מקצועי?

בעיה שלך מוכרת מאוד.

קוריאם לה לייטנסי ובעברית איחור. כל מה שתקליט במידי יגיע מאוחר להקלטה ויוקלט מאוחר.מעניין שאתה אומר מוקדם מידי.אם זה מוקדם זה קשור לרמת הניגון שלך. בכל אופן נסה להתקין את אסיו סקופ ואני מצטט את שרק הכחול. דיוויס סיטופ ויאס טי מולטי טראק ואז תכנס לקונפיג ותשנה את כל המספרים שמעל 1024 ל - 1024 יום טובבבבבבבבבב אם הבעיה לא נפטרת לגמרי כצפוי,אתה צריך להקליט ולסמן את מה שהקלטת ואז ללחוץ על Q ואז הניגון יגיע למקומו הרצוי.אם לא נסה לשחק בהגדרות של הקוו'נייז שים אותו על 1\16 או 1\8

mindlesslug

New member
הבעיה היא לא לייטנסי..

משהו יותר מוזר - אפילו אם אני לא מנגן - אלא רק מקשיב לטיקים של המטרונום - הם יגיעו לפני הזמן הנכון - כלומר אם אני יעשה סטופ בדיוק אחרי שאני שומע טיק של המטרונום אני עדיין יהיה לפני הביט הנכון .... ממש מתסכל. יש לי כרטיס קול audiophile

אני לא חושב שאתה בודק בצורה נכונה

נסה איתי יחד בפלפון.אולי אתה לא שואל נכון או לא מגדיר את הדברים בצורה נכונה.קשה לי להבין מה הבעיה בדיוק

kundara

New member
זה 2 בעיות

הראשון , ליטנסי, שעליו אתה יכול לקרוא בשאלות הנפוצות. הבעיה השניה, יכול ליהיות שהמטרונום מוגדר על מטרונום מידי ולא מטרונום אוודיו. תבדוק את זה בהגדרות של המטרונום

HeavenlyB

New member
עם כרטיס אודיופייל

לא צריכה להיות בעיה של לייטנסי או כל בעית תזמון אחר. האם הגדרת את הכרטיס נכון בקיובייס? האם הגדרת בכרטיס את ה BUFFER הנכון?

HeavenlyB

New member
לא

אודיופייל כולל בתוכו כניסת מידי. היה לי את הכרטיס במשך שנתיים ואולי יותר, ולא הייתה לי אף בעייה איתו. וזה עוד עם מחשב פנטיום 3 800MHZ. אני כמעט בטוח שזו הגדרה לא נכונה בקיובייס.

למעלה