עזרה !!!!

s a l a l a

New member
עזרה !!!!

אני מתכננת לצאת לטיול הגדול .. ב - 17/10 למי שעוקב אחרי ההודעות שלי וגם למי שלא ... תרגיעו אותי ... אני באמת רוצה לצאת לבד לטיול , לטוס לבד... לנחות לבד .. כאילו לא בא לי ממש לצאת עם חברה מהארץ לפחות לא מישהי שאני מכירה כבר זה לא כזה סיפור נכון ? רוב מי ששאלתי אמר לי שהוא יצא לבד . אבל אני צריכה חיזוקים .. תודה - דעות , הערות , הארות מנסיונכם יתקבלו בברכה

לבד.... ../images/Emo163.gif

היי, אז ככה: אני הייתי בארה"ב במשך חצי שנה (לבד, אבל גרתי אצל משפחה אז זה לא נחשב) והחלטתי יום בהיר אחד שאני לוקחת מטוס וטסה למזרח... כל מי שהיה מסביבי הביע חששות לגבי העניין ("בחורה לבד במזרח?? זה לא מסוכן??" - נא לקרוא במבטא פולני...
) ואני, לא ממש הקשבתי לכל "התומכים" ועליתי על טיסה מלוס אנג'לס לתאילנד, לבד לבד לבד! וכשהגעתי לשם, זה לא היה כזה נורא. אז בהתחלה מחפשים את הישראלים וכמובן שתמיד לוקחים טיפים מהבית, אבל תמיד תמצאי מישהו / מישהי שגם לבד או קבוצה של אנשים ואף אחד לא יביע התנגדות לצרף אותך אליו... (ד"א, כשאנחנו לבד, אנחנו חייבים ליזור אומץ ופשוט "להידחף" לאנשים, בלי בושה, כמובן בטאקט ובאדיבות..) אז זהו, השד ממש ממש לא נורא וגם אני הייתי לבד במשך 3 ימים אבל אח"כ את פוגשת אנשים, מצטרפת אליהם וזאת חוויה! אז בהצלחה ותהני!

זה רק נידמה לך שאת הולכת להיות לבד;

אני אישית מאוד ממליצה לך לטוס לבד, זה כיף אדיר! את לא מחויבת לאף אחד ועושה רק מה שבא לך!!! חוץ מזה, שכבר בנתב"ג את תכירי המון אנשים שטסים לבד. אני גם טסתי לבד וישר התחברנו 5 חבר'ה שכל אחד הגיע לבד. את גם תכירי כל-כך הרבה אנשים שאת עוד תחפשי להיות קצת עם עצמך... כשאמרו לי את זה לפני שטסתי, אז לא האמנתי, אבל מסתבר שזה ממש נכון. מה שכן, אני ממליצה לך שבערבים לא להסתובב לבד ובטח שלא במקומות מבודדים, זה סתם לא נעים. אוי כמה שאת הולכת להנות!!!!!!!! מקווה שחיזקתי אותך קצת...

כמו שנאמר "חופשי זה לגמרי לבד"

מצדיק כל מילה ומילה של חלי ההודית אךך כמה נכון וכמה צודק... יש רגעים שאני פשוט מקנא זה אחד מהם טיול מהנה s a l a l a

אוסיף ואחזק את דברי החכמים,

לפעמים אפילו יהיו רגעים שכשתרצי להיות קצת לבד עם עצמך, תצטרכי ליזום אותם מרוב כל האנשים שיקיפו אותך. פשוט תהיי עצמך ו"תזרמי" (לא מתה על המילה הזאת) עם מי שעושה לך טוב, אל תחששי גם להשאר לבד,אם כל מי שבסביבה שלך לא נראה לך. אבל זה יקרה מעט מאוד פעמים כי המבחר עצום. הא.. ועוד דבר קטן ואחרון, את תפגשי המון אבל המון ישראלים. תעשי לעצמך טובה גדולה ובלתי נשכחת ותפתחי גם לתיירים שהם לא ישראלים. זה אמנם לא קל, כי הם די במיעוט יחסית לנו, אבל זה פשוט כיף אדיר להכיר ראש שהוא שונה מהריבוע הקטן שלנו. חוויה מומלצת.בהצלחה.

למעלה