עזרה...

SS3 האגדי

New member
עזרה...

שתי שאלות: 1) מה שרשרת הפעולות שצריך לעשות כדי להגיע ל669? צו ראשון, יום סיירות (נראה לי...) ומה הלאה? 2)מה זה תלפיות?

F R O S T

New member
תשובות

1)עשית את תחילת השרשרת טוב ההמשך הוא שביום סיירות תקבל גיבוש מרכזי-מטכ"ל,שייטת או חובלים(למרות שאומרים שמחובלים יותר קשה להתקבל) ללכת לגיבוש המרכזי ולהיות שם לפחות 48 שעות ואז אם אתה נופל או לא עובר אתה זכאי לאחד מגיבושי ההמשך:שלד"ג,669 או צוללות בהתאם ליכולת שהפגנת בגיבוש וביום סיירות(לכן שווה להשקיע את כל המאמצים שלך בשניהם) ואחרי שהגעת לגיבוש 669 אתה צריך לסיים אותו בהצלחה ולעבור ומשם אתה נכנס למסלול. 2)תלפיות זה תכנית של ח"א שאין לי מושג מה היא עושה אבל אומרים שהיא מתעסקת בפיסיקה ומתמטיקה.במסגרת התכנית אתה צריך ללכת לקורס קדם צבאי ולחתום 6(!) שנים קבע מה שאומר שאתה תהיה בצבא 9 שנים וכמה חודשים. תיקונים לגבי שתי התשובות יתקבלו בברכה

SS3 האגדי

New member
זאת אומרת שכדי להגיע ל669 אני צריך

להגיע לגיבוש של השייטת וליפול בכוונה?? זה לא קצת מטומטם??

Some1here

New member
בשביל להגיע ל-669

רצוי שתהיה מספיק טוב כדי לקבל גיבוש מטכ"ל\שייטת ולסיים אותם. אם עברת גיבוש שייטת אז מזל טוב, תצטרך להחליט מה אתה רוצה יותר ולחתום ויתור במידה ואתה רוצה לנסות את מזלך עם 669, קצת קשה לי להאמין שתגיע לסיטואציה כזו ואם תיפול בכוונה אחרי 48 שעות אז יכול להיות שלא תקבל כלום כי זה בכלל לא בטוח הקטע הזה ורצוי שתסיים את כל הגיבוש, ממילא זה לא ישמע טוב בגיבוש 669 אם תגיד שעזבת אחרי יומיים גיבוש מרכזי אחר.

אתה צודק אבל לא בגישה...כנס פה..

בתלפיות אתה עושה 3 שנים ו4 סדיר ואז עוד חצי שנה סדיר ואז עוד 6 זאת אומרת 9 וחצי שנים אבל תחשוב על הזמן שהרווחת!! אתה יוצא עם תואר ראשון ויכול גם שני אם אתה רוצה, כל הזמן של הקבע יש לך משכורת צבאית שהיא יפה מאוד בקבע וזה בזמן שאתה לגמרי מסודר-מגורים, אוכל,לימודים הכל על הצבא(אני חושב) ככה שאתה יוצא עם תואר או שניים ועם פוווווווווול ניסיון וכמה גובות בכיס וזה בזמן שכולם טסו להודו ולא עשו כלום והם עוד מעט מסיימים תואר ראשון ולא ימצאו עבודה אחריך ירדפו ותצא לפנסיה מוקדמת באיזה גיל 40 כשאתה עשיר כקורח ועם מקצוע מעניין חוש הבנת את זה..? אז אל תזלזל!!

Some1here

New member
ידה ידה ידה

תצא לפנסיה מוקדמת רק אם תחתום קבע לכל החיים ותסלח לי אח שלו אבל בגיל 27 בד"כ אנשים לא חוזרים מהודו אלה כבר הרבה אחרי תואר ראשון...

F R O S T

New member
לא זלזלתי

לשניה ואני מצטער אם זה נשמע ככה. הלוואי עליי להתקבל לשם ולעשות את התשע וחצי שנים האלה.

soyokoko

New member
תלפיות

במקרה אני חניך בתכנית תלפיות, אז אני יודע "מעט" על התכנית, ואני אנצל את הבמה לתקן טעויות שנכתבו פה לפני. בשביל המידע האמין והמדויק ביותר שיש, אני מציע לך ללכת לאתר התכנית ולקרוא.

למעלה