עזרה..

Eil

New member
מעולה. אז החלטתי.

וזה נכון שאי אפשר לשיר באנגלית? או שגם כאן חל חוק ה"מה שהכי נוח לך"?

Yentl

New member
לא אמרתי שאי אפשר...

אני מאוד מסכימה עם מה שנאמר. כל עוד את רגועה ובטוחה בעצמך, יהיה בסדר.

אניטה007

New member
באמת אפשר לשיר באנגלית?

כי מההכרות שלי את התהליך בגרמניה/אוסטריה, בדרך כלל באודישן ראשון הם מאוד מתעקשים על שני שירים בשפה בגרמנית (או יותר נכון,בשפה בה הולכת להיות ההפקה,נדיר שזה אנגלית), בדרך כלל בלדה ושיר Tempo (איך אומרים את זה בעברית?
הם נוהגים לציין בפירוש באיזו שפה הם רוצים את זה. המקסימום שראיתי עד עכשיו,היה רק שיר אחד מתוך השניים באנגלית. החודש ראיתי פרסום לאודישנים להפקה מסוימת ושם הם בכלל לא מוכנים לשמוע שירים באנגלית. אין לי מושג איך זה עובד בארץ...לדעתי מי שמפרסם את האודישן חייב (?) לחדד את הנושא הזה...

Yentl

New member
זה גם מה שאני חושבת

תמיד מעדיפים שישירו בעברית, אבל אני לא יודעת אם ממש אסור לשיר באנגלית...מה שבטוח הוא שתמיד עדיף שיהיה לך כמה אפשרויות, למקרה שיגידו לך שאסור באנגלית. ואניטה, עכשיו אני מבינה איפה את..

Nir5L

New member
סביר להניח

שאם תשירי שיר באנגלית, הם ישמעו ואז יבקשו ממך לשיר שיר בעברית. או שבכלל לא יתנו לך לשיר שיר באנגלית. פשוט תתקשרי לטלפון שיש בפרטים ותשאלי אם אפשר או לא

Eil

New member
עוד שאלה, אנא ענו לי לפני מחר בבוקר

(אני נוסעת לשם בבוקר.) באודישנים עם שירים, נותנים לשיר עד הסוף? זה חשוב נורא, כי אם אני שרה את "כל הג'אז הזה" ("אם", כי אני עדיין מחפשת שירים, אבל זו אחת האופציות), אני צריכה לדעת מה אני עושה בקטע המעבר עם המקהלה, שהם שרים לה - "הו... תן בקבוק בוא נשחק אותה" או מה שלא יהיה והיא עונה "עם כל הג'אז". אני שרה גם את התפקיד של המקהלה? שואלת את עצמי ועונה לעצמי? זה גם לא קטע שמשתלב, מבחינת המנגינה שלו, עם המנגינה של שאר השיר. אם אני אתחיל לשיר אותו בתור המקהלה זה יקלקל את כל הקצב. אתם מבינים? מה עושים במקרה כזה? אני יודעת שיש הרבה סיכויים שלא יתנו לי להגיע עד לקטע המעבר, אבל אם יתנו לי אני לא רוצה להיתקע כמו מטומטמת ולהגיד בהתנצלות - "אהה... ועכשיו יש קטע עם המקהלה". אם תוכלו לייעץ לי בעניין לפני מחר בבוקר, ברוכים תהיו לקדוש ברוך הוא.

Eil

New member
ואגב, הם אומרים שרצוי עברית

"רצוי", זו מילה נחמדה מאוד, מעניין איך אני עומדת לפרש אותה (או: הכינו את מילוני האוקספורד שלכם).

o C r A z Y o

New member
חחח... הצחקת אותי עכשיו ../images/Emo6.gif

דמיינתי אותך עומדת ושרה ותפאום עוצרת: "ועכשיו קטע של המקהלה"... חחחחחח.....
וברצינות... די סביר להניח שהם לא יתנו לכל אחד לשיר עד הסוף.. אבל אי אפשר ממש לסמוך על זה ואי אפשר לתכנן איפה יעצרו אותך. אולי יתנו לך לשיר שורה ויעיפו אותך, או שיתנו לך לשיר הרבה כדי לשמוע ולהחליט. בקשר לשיר המסויים הזה לדעתי אפשר לשיר אותו סולו. אין תפקידים שעולים אחד על השני (שאי אפשר לוותר עליהם).

Eil

New member
אוקי דוקי.

והתירגום העברי של השיר הזה ממש מעצבן. כנראה שגם את זה אשיר באנגלית אם אבחר בו. אני לא יכולה לדמיין את עצמי אומרת "בוא, בובון" בלי להרגיש כמו דודו זר מ"פרפר נחמד" בפרק פדופילי במיוחד.

Eil

New member
כצפוי, שכחתי את המלים

לעולם אל תלמדו מלים של שיר עם מלים כאלה מסובכות יום לפני אודישן.

Yentl

New member
אוי.... :(

הצטערתי לשמוע. אז אני מבינה ששרת בעברית בסוף....

Eil

New member
לא, דווקא אנגלית

לא ידעתי את כל הטקסט באנגלית אז הייתי צריכה ללמוד אותו. הביצוע היה טוב, בכל מקרה, אם לא הייתי שוכחת את המילים. בכל אופן אין לי סיוכי, כי הם אמרו שאני חייבת גם לדעת לרקוד. ואני לא.

o C r A z Y o

New member
מעבירה את השרשור ימינה...

אוףףףף! היה חרא!! אני לא מאמינה שאני כזאת סתומה!
התרגשתי כמו שלא התרגשתי בחיים שלי.. והייתי כולי לחוצה... לא יודעת למה!!! אוףףף רעדתי לגמרי לא הייתי מתואמת עם האורגן אוף... הוא אמר לי שזה מעולה להתרגש, ושהוא רואה מעבר להתרגשות.. אבל הפסיקו אותי די מהר- באמצע השיר בערך... לא שהיו לי יותר מדי ציפיות אבל אני מבצעת את השיר הזה פי אלף יותר טוב מהבזיון שעשיתי שם... לא הוגן!

Yentl

New member
לא נורא

יהיו עוד הזדמנויות....תחשבי על זה ככה: כל אודישן זה עוד נסיון שלומדים ממנו לפעם הבאה.

o C r A z Y o

New member
לא אמרו לי כלום על ריקודים..

אבל כתבתי בטופש שאני רוקדת 5 שנים.. אולי הם הבינו מזה משהו... מתי מודיעים בכלל? אוף... לא יודעת.. פישלתי בגדול... אני סתומה סתומה סתומה!

Eil

New member
מה, בגלל שהתבלבלת? שטויות

רוב העולם מתבלבל כשהם הולכים לאודישנים, אף אחד לא סתום. תמיד קשה כשבוחנים אותך.

o C r A z Y o

New member
לא רק התבלבלתי..

גם.. כאילו בהתחלה שרתי: ושוב אני כאן לבדי כשכל העיר הזו נרדמת... במקום ושוב אני כאן לבדי לאן אלך לו רק ידעתי... אבל חפיף... הייתי ממש לא רגועה.. שרתי חלש ובקול רועד... ממש לא משהו... טוב יהיו עוד הזדמנויות בתקווה....

למעלה