עזרה..

o C r A z Y o

New member
עזרה..

אני מתלבטת בין שני שירים לאודישן של פיטר פן... רציתי לשאול את דעתכם- איזה משניהם כדאי לי לבצע? 1. לבדי- עלובי החיים 2. הלילה הוא חייב להגיע- פיטר פן

The Boy From Oz

New member
לבדי..

אני לא הייתי בא לאודישן של פיטר פן עם שיר מפיטר פן... לא יודע זה נראה קצת מתחנף לבוא עם שיר של המחזמר. אבל לבדי שיר ממש יפה ועדיף.

Eil

New member
בקשר לאודישן הזה

אני לא מצליחה למצוא שום מספר טלפון של מישהו שיוכל למסור לי יותר פרטים לגביו. אני רוצה לבוא, אבל אין לי מושג מה צריך להכין, מה להביא. מישהו יודע? או יודע איפה אפשר להשיג פרטים? יודעת איפה ומתי, אבל אין לי מושג מה לעשות בקשר לזה בפועל, מלבד לבוא כמובן.

yaronrouach

New member
באתר של כפכפי

יש מספר של עוזרת הפקה בשם סימה. נסי להיכנס לאתר, למצוא את המספר ולחייג, היא תענה לך על הכל.

לונושקה

New member
חה חה חה

אדון סרוגו מדבר,חחחחחחחחחח והמבין יבין לדעתי גם לבדי-לא בגלל שזה התחנפותי,בגלל שאני פשוט מאוהבת בשיר הזה...

o C r A z Y o

New member
תודה!!

גם אני חשבתי על זה. אני רק מקווה שיתנו לי לסיים את השיר. הכי אהוב עלי הבית האחרון

o C r A z Y o

New member
לבדי- השיר של אפונין מעלובי החיים

לבדי, אך הוא איתי פוסע... באנגלית: on my own, pretending he's beside me

Eil

New member
גרררר אני רציתי את השיר הזה

אבל באנגלית. מקווה שלא יימאס להם.

Yentl

New member
לא רוצה לבאס...

אבל זה די השיר הכי מאוס באודישנים. כולן עושות אותו. אני הייתי הולכת על משהו חדש שהם בטוח לא שמעו.

Eil

New member
אבל זה השיר שאני מבצעת הכי טוב!../images/Emo7.gif

גם אם אני אעשה את הגירסא האנגלית? חבל לי לוותר על השיר שאני הכי טובה בלבצע אותו רק כי הוא מאוס, לא? על מה את ממליצה?

Yentl

New member
אוי התקלת אותי...

חבל שתעשי את הגרסה האנגלית כי הם בטח רוצים לשמוע אותך שרה בעברית, לא? דיקציה וכל זה. ואין לי כל כך רעיונות לדברים בעברית...סורי...

Eil

New member
אני מכירה כמעט רק באנגלית

שונאת שונאת שונאת לבחור דברים לאודישן. הייתי מעדיפה שיתנו לי דברים טאני פשוט אבצע אותם.

python 4

New member
מה עם I dreamed a dream?

יש את זה גם בעברית, וזה מרגש כמו לבדי.

o C r A z Y o

New member
לא יודעת, בכלל לא מתה על השיר הזה..

לא התחברתי אליו כמו אל "לבדי". נראה לי שאני אלך על לבדי וזהו...

Yentl

New member
בסופו של דבר

מה שחשוב זה הצורה בה אתן מציגות את עצמכן ואת השיר. אם אתן טובות, זה יתבטא בכל מה שתשירו. שיהיה לכן המון בהצלחה! נ.ב. אני דווקא תמיד יותר אהבתי את I dreaed a dream, במיוחד אחרי ששמעתי את הגרסה הצרפתית שלו...אח, מהמם.

Eil

New member
מה שאת אומרת זה

שלא נורא אם אני אשיר בפעם המיליון את ON MY OWN, אולי הם ימותו משעמום אבל בזה אני הכי טובה, וזה מה שחשוב. ל-I DREAMED A DREAM אין את העוצמות שיש ל- ON MY OWN. אני רוצה ללכת באמת על הכי טוב שלי.

אניטה007

New member
מנסיון שלי עם אודישנים

(לא שלי אבל של מישהו קרוב אלי) , לדעתי את חייבת לשיר את מה שנותן לך תחושה פנימית של רגיעה, משהו שאת יודעת שאת מבצעת מצוין+. כי את זה תשדרי גם באודישן. אם תשירי משהו שאת לא ממש מחוברת אליו רק כדי להיות מקורית וכדי לא לשעמם אותם, ירגישו את זה. חוץ מזה, אני בטוחה שהרבה נבחנים חוזרים על אותם השירים, אז מה?

למעלה