עזרה !!!!!!!!!!!!

עזרה !!!!!!!!!!!!

אנשים תעזרו לי עם המנייאקים של הריאלטי , זו הרשימה בנתיים : מנייאקים למועמדות : - ג'וני פיירפליי - הישרדות איי הפנינה - מאט - עדן לנצח - זאק - פרדייז הוטל - וואלס - עדן לנצח - ג'ים - בית החלומות - ג'רי - הישרדות הערבה האוסטרלית/הישרדות אול סטארס - אימי - פרדייז הוטל - אהרון - המירוץ למיליון3 - אריאן - המירוץ למיליון3 - צוות גידוי - המירוץ למיליון1 - וויל - המירוץ למיליון2 - איאן - המירוץ למיליון3 - ג'ון - המירוץ למיליון4 - שי אן - הישרדות תאילנד/הישרדות אול סטארס - קליי - הישרדות תאילנד - רוב ס - הישרדות אמזונאס/הישרדות אול סטארס - ברטון - הישרדות איי הפנינה - ליל - הישרדות איי הפנינה - רוב מ - הישרדות מרקייזס/הישרדות אול סטארס - אבי - רצים לדירה - ג'ולי - רצים לדירה - טריש - הרווק - פלור - בית החלומות - בריאן -הישרדות תאילנד - האץ' - המופע של ג'ו שמו פליז עזרה !!!!!!!!

לדעתי היא כן , אם יש מישהו שאת רוצה

להכניס שלדעתך מנייאק תכניסי , לדעתי שי אן מנייאקית אז הכנסתי אותה !

קיט מעונה שניה של הישרדות לא היה

מנייאק ? פשוט אני לא ראיתי עונות 1-4
, פליזזזזזזזז הלףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

לא...

הוא לא היה מניאק.. אבל יש לך כמה ברשימה שהם ממש לא מניאקים!! למשל ליל מהישרדות 7?? היא לא היתה מניאקית היא סתם היתה מעצבנת שאהבה לבכות

Boran

New member
עוד:

ג'רי מנת'י, הישרדות 2 רוג'ר סקסטון- הישרדות 6 סיימון קאוול- אמריקן איידול וזה כ"כ דורש, אבל מי שראה "השוליה" יודע על מי אני מדבר...

הוא הכניס את ג'רי מנת'י...

ותזכיר לי מי זה רוג'ר?? ראיתי אהישרדות 6 אבל אני לא זוכר אף אחד בשם רוג'ר... ועוד דבר אנשים יאללה תתחילו להצביע.. זה טקס אוסקר פה...

שיט שחכתי את סימון , לא נורא , גם

ככה חצי מהפורום לא רואה אמריקן איידול , וגם ככה יש פול מעומדים !

חברה , הנה זה מתחיל !!!!!!!!! ../images/Emo41.gif

תחרות "מניאק real" יואת לדרך !!! ככה זה יהיה , כל יום כל אחד יצביע על5 מנייאקים מהרשימה , ועל 3 פחות מנייאקים מהרשימה , ובכל יום ב17:00 יהו תוצאות , השלושה שזכו בהכי הרבה קולות בתור "הפחות מנייאקים" יצאו מהרשימה והשלושה שקיבלו הכי הרבה קולות כמנייאקים "יזכו" בחסינות בפעם הבאה , האחרון שישאר יזכה בתואר "מניאק real" ובפרס אצבע משולשת מכל חברי הפורום ! סתם ! הוא יזכה רק בתואר , אז יאללה למה אנחנו מחכים , זו הרשימה המלאה : - ג'וני פיירפליי - הישרדות איי הפנינה - מאט - עדן לנצח - זאק - פרדייז הוטל - וואלס - עדן לנצח - ג'ים - בית החלומות - ג'רי - הישרדות הערבה האוסטרלית/הישרדות אול סטארס - אימי - פרדייז הוטל - אהרון - המירוץ למיליון3 - אריאן - המירוץ למיליון3 - צוות גידוי - המירוץ למיליון1 - וויל - המירוץ למיליון2 - איאן - המירוץ למיליון3 - ג'ון - המירוץ למיליון4 - שי אן - הישרדות תאילנד/הישרדות אול סטארס - קליי - הישרדות תאילנד - רוב ס - הישרדות אמזונאס/הישרדות אול סטארס - ברטון - הישרדות איי הפנינה - ליל - הישרדות איי הפנינה - בוסטון רוב - הישרדות מרקייזס/הישרדות אול סטארס - אבי - רצים לדירה - ג'ולי - רצים לדירה - טריש - הרווק - פלור - בית החלומות - בריאן -הישרדות תאילנד - האץ' - המופע של ג'ו שמו - רוג'ר – הישרדות אמזונאס - לקס – הישרדות אפריקה/הישרדות אול סטארס - אנדנברג – הישרדות אפריקה לתלונות והצעות לשיפור במשחק פנו אליי במסר פרטי , ואם אנכם מעוניינים שכולם יראו את בחירתכם , הצביעו במסר פרטי אליי בתודה , שטן מחורמן
!

הודעה אחרונה לפני שפרשתי למיטה...

ה5 הכי מניאקים ברשימה- ג'וני פיירפליי, מאט מעדן לנצח, רוב ססטרינו, בריאן מהישרדות תאלינד והאץ' מהמופע של ג'ו שמו... הכי פחות מניאקים הם: איימי מפרדייז הוטל, שיאן(למרות שאני שונא אותה.. זה לא אומר שהיא מניאקית..), וליל מהישרדות 7...

Boran

New member
../images/Emo6.gif בואנה אתה ליצן

"אנדנברג- הישרדות אפריקה"? לקס ואנדנברג זה השם של הבנאדם

Boran

New member
ככה:

מניאקים: רוב מריאנו ג'ון דלטון לקס איאן רוג'ר לא מניאקים: רוב צסטרנינו אריאן (ממתי היא מניאקית?) אבי

adi007

New member
שלי:

5 מניאקים: ג'וני פיירפלי- הישרדות 7 ליל- הישרדות 7 (
) בוסטון רוב- הישרדות 4/8 (תמות!!) לקס- הישרדות 3/8 בריאן- הישרדות 5 3 פחות מניאקים: שיאן
- הישרדות 5 רוב ס
- הישרדות 6 ג'רי- הישרדות 2 (אני לא מבינה מה עשו רעש מזה שהיא כלבה!!)

לילה טוב , אנשים !

יאללה אנשים אני זז לישון , לא לשכוח ! מחר ב5 אחר הצהריים התוצאות !! לילה טוב לכולםםםםםםםם !

למעלה