עזרה!

עזרה!

בטח אתם תוכלו לעזור לי... לחברה שלי יש יומולדת והיא שרופה על מיכאלה! אז אני עושה לה אלבום משפטים מצחיקים/לא מצחיקים אבל סתם חמודים, מהסידרה אז יש כמה שאין לי מושג מי אמר למי ואני חייבת לדעת! עזרו לי! -לפעמים אני מרגיש כמו סושי -נהנית? קום בבוקר וספר לחבריך, לא נהנית? אל תקום בבוקר -הקם להורגך, השקם להורגו -אני חולם להמציא שלט שיכבה אותך כשאני מגיע הביתה -תביא לי ויסקי, זה הקבוצת תמיכה היחידה שחסרה לי -למה אתם חוגגים לי על התחת?! פשוט יש לי יס ואני לא מתמצאת בסידרה, וחברה שלי נתנה לי את המשפטים האלו... ואני לא לירז/ מיכל, אני כותבת מהמשתמש שלהן אשמח אם תעזרו לי וזה יהיה לי מצויין תודה!

i love אפרת

New member
אממ אני ינסה אני לא זוכרת ממש......

אממ אווקי את לא תצליחי להרוס לי את החיים פטרייה סתומה!!! - איזה חיים? קודם תמצאי לך חיים כדי שאני אוכל להרוס לך אותם! זה לא בדיוק ככה אם מישהו זוכר איך זה בדיוק שיגיד... גיא אני אוהבת אותך, אסי שחר אוהבת אותך
הם חוגגים לי על התחת! זהו אני לא זוכרת עוד אם אני ייזכר אני אכתוב

רוצה משפט מצחיק?קבלי.....

אבל זה לא היה בסדרה זה היה במציאותתתתתתתתת במפגש המעריצים זה היה מצחיקקקקקקק טוב אז ככה: נתן:(בטעות נגה לאפרת בציצי...............) אפרת:"נתן תפסיק לגעת לי בציצי" נתן:(חייך חיוך מדהיםםםםםםםם) אאאאאאאאאאא איך זה היה מצחיק!!!!! הוא נראה כזה נבוך אבל זה היה כזה חמודדד אאאאאאא איזה הם חמודים ביחד למרות שלנתן יש את היעל הזאת ולאפרת המושלמת יש את טל....... אבל ראו שיש ביניהם כימיהההההההה........

**טעות חח

כתבתי בטעות לא נכון אז זה הלך ככה: נתן:(בטעות נגה לאפרת בציצי...............) אפרת:"נתן תפסיק לשלוח לי ידיים בציצי" נתן:(חייך חיוך מדהיםםםםםםםם) אאאאאאאאאאא איך זה היה מצחיק!!!!! הוא נראה כזה נבוך אבל זה היה כזה חמודדד אאאאאאא איזה הם חמודים ביחד למרות שלנתן יש את היעל הזאת ולאפרת המושלמת יש את טל....... אבל ראו שיש ביניהם כימיהההההההה........

בבקשה

1.אין לי מושג 2.דורין למשה. 3.יובל לנוגה. 4.לא יודעת. 5.מיה לבן. 6.גרשון לדוד. ויש לי עוד משפט בישבל. שהוא:"אני בבנייה כמו שהבנייין של הזריעלי בבניה" ומיה אמרתה את זה לדן!!!

i love אפרת

New member
אאאאהה לא שמתי לב מה רצית

חחח אופס אני אכתוב לך 1. יובל לנגה 2. דורין למשה 3. נראלי גרשון למישהו אין לי מושג 4. דן ליסמין 5. מיה לבן 6. גרשון למישהו כל פעם למישהו אחר

מקווה שעוד לא כתבו......

גיא לאסי:בבון? מה הם קוראים לי בבון?בבון וואללה יופי, מה אני נראה כמו בבון? מה מצחיק? אסי לגיא:מה זה לא מצחיק? מאותה סצינה....

ואי תודה לכולכם!

אנשים זהב!!! אבל בקשר ל-3 יש לי שתי תשובות אני צריכה אחת חד משמעית חברה שלי אמרה לי שזה קשור לאסי או עליזה.. אני חייבת את זה ותודה למי שהוסיף משפטים אתם גדוליייםםם אנשים!

למעלה