עזרה...

DaAngel

New member
עזרה...

אוקיי אני אתחיל בזה שהכלבה שלי נפטרה לפני שנה כמעט (ב-24 לחודש זה שנה) ומאז שהיא נפטרה אני רואה אותה בכל מקום.. שומעת אותה וממש מרגישה שהיא שומרת עלי... אני יודעת שהרבה יגידו שזה רק כלב... אבל בשבילי היא הרבה יותר מזה... בכל אופן.. עכשיו מתקרב יום השנה לזה שהיא נפטרה ואני ממש מפחדת... אני לא יודעת ממה ואני לא יודעת מה לעשות... אני מניחה שאני אדליק נר נשמה... אבל יש לי הרגשה מוזרה בתוך הגוף בקשר ליום הזה...

Sashoosh

New member
מממ...

גם הכלב שלי נפטר לפני איזה חצי שנה וגם לי הוא היה חשוב מאוד מאוד מאוד ואני לא אגיד לך שזה רק כלב... כי אני יודעת איך זה מרגיש כשכלב נפטר... הוא כמו אח :( בקיצור... אני לא רואה אותו והוא לא בא לבקר ואני לא מרגישה אותו ולא כלום... התמונה שלו תלויה אצלי על הקיר ואני תמיד מסתכלת עליו אבלאני מרגישה שקצת שכחתי אותו ורע לי עם זה... אבל מה שרציתי להגיד... אני חושבת שזה טוב שהיא באה לביקור ולשמור עליך... היא לא תפגע בך וזה גם לא רע... ובקשר ליום הזה... אל תדאגי... פשוט תדאגי להשאר מוסחת, ועם מישהו... ופשוט זה יעבור. יהיה בסדר

DaAngel

New member
תודה...

זהו שלי לא הייתה אפשרות לשכוח.. נכנסתי לכזה דיכאון... אחרי שהיא הייתה אצלי 13 שנים
בכל אופן... 3 חודשים אחרי שהיא נפטרה הביאו לי כלבה חדשה מקסימה... באמת פשוט מהממת... וקראנו לה על שמה בערך.. לכלבה שנפטרה קראו שרי.. ולחדשה קוראים שניל.. זה יוצא shenil ככה אומרים את זה.. וגם לי יש תמונות והכל.. אבל יוו עוד 3 ימים ואני משגעת אתכל הבית..

Sashoosh

New member
יש לך כלבה ממש חמודה ../images/Emo13.gif

ואל תדאגי, כבר כתבתי למעלה... תדליקי איזה נר או משהו
ותדאגי להיות עם מישהו שלא תחשבי על זה כל היום... הכלב שלי היה אצלי 8 שנים, גם אני נכנסתי לכזה דיכאון... היו לי חלומות לילה אחרי לילה שהוא חוזר, ואז כשבאמת עכלתי שהוא מת, כבר לא חלמתי עליו... אחרי חודש הביאו לי כלב חדש ואני ממש אוהבת אותו... בקיצור, מה שאני רוצה להגיד זה אל תדאגי יותר מדי בגלל היום הזה.

DaAngel

New member
תודה ../images/Emo13.gif

ממ זהו שאצלי זה היה קטע מוזר.. היהלה גידול מעל הזנב.. ואמא שלי לקחה אותה לרופא לניתוח.. אחרי שעתיים היא נכנסה הביתה ואני הייתי בחדר ביטחון.. ודפקתי קפיצה ברגע ששמעתי את הדלת אבל לא שמעתי את הצעדים של הכלבה.. וזה מוזר כי הדלת הייתה סגורה והכניסה לבית יחסית רחוקה.. ככה שכמעט אין סיכוי שהייתי שומעת... בעע שיהיה... בכל אופן ברגע שראיתי את אמא שלי באה לבד.. היא אמרה לי שהרדימו אותה כי היא איבדה מלא דם.. והיא שילמה על קבורה כי מגיע ה כבוד אחרון.. מממ אני רק זוכרת שיצאתי מהבית והלכתי לחבר שלי.. וסתם ישבתי אצלו כמה שעות ובכיתי.. ובמשך חצי שנה בערך הייתי הולכת ברחוב ומחפשת כלבים.. והייתי שומעת אותה.. למרות שכבר הייתה לי כלבה חדשה..

Sashoosh

New member
אההה..

אצלי לכלב שלי הייתה איזו אבן במעיים או משהו כזה ואז עשו לו ניתוח, ואז הייתה הסתבכות ושוב עשו לו ניתוח. ואז הכל היה אצלו בסדר גמור. ויום אחד, אחרי כמה שבועות, התעוררתי ב-5 לפנות בוקר לצלילים מוזרים של הכלב שלי ששכב לידי ואז ראיתי אותו מתפרפר ועושה קולות משונים וחשבתי שהוא חולם אז ניסיתי להעיר אותו, והוא לא התעורר אז התחלתי לבכות והערתי את כולם ואז לקחנו אותו לוטרינר מהר, ובינתיים אני הלכתי לבית הספר. בכיתי שם המון אבל החברות שלי ניחמו אותי ואמרו לי שיהיה בסדר ואז התקשרתי לאמא שלי מטלפון ציבורי ושאלתי מה שלומו והיא אמרה לי שהוא מת מהתקף לב, בגלל שההרדמות היו יותר מדי בשביל הלב שלו. ומאחרי חודש אח שלי לקח כלב לברדור ממש חמוד. ועכשיו הוא אצלינו, אבל אני ממש מתגעגעת ללב הקודם שלי... אני חושבת שזה טוב מאוד שאת יכולה לראות אותו, הלוואי ואני הייתי יכולה לראות את הכלב שלי שמת.

DaAngel

New member
וואו...

ממש משתתפת בצערך... אני הולכת לאכול ולישון.. כי אני ממש ממש עייפה... ואמא שלי חוו\שבת שהשתגעתי ואני משגעת את אחותי הקטנה עם הקטע של להדליק נר נשמה... וסתם שתחייכי קצת הנה תמונה של הכלבה הרולה שלי.. שנילי

Sashoosh

New member
איזה כלב מתוקקקק

הייתי מעלה לפה את התמונה של הכלב שלי אבל היא גדולה מדי...חחח...

because im scum

New member
יש לי כלבה כזאת!!

בדיוק אותו סוג וצבע...רק האוזניים שלה לא עומדות.יו זה הכלב הכי חמוד שיש -הגזע הזה...בולדוג צרפתי

DaAngel

New member
תעלי תמונה ../images/Emo13.gif

שלך בטח עדיין גורה בגלל זה האוזניים לא עומדות... אין על הכלב הזה היא קורעת אותי מצחוק... חח היא ישנה איתי באותה מיטה חחח

DaAngel

New member
שלחי לי

תמונה לאיסיקיו ואני אשנה פורמט וזה יהיה קטן

because im scum

New member
../images/Emo10.gifאין לי תמונות שלה במחשב

והסורק שלי שבק חיים...אבל היא כבר בת 3 ומשהו והאזניים זה לא ברור למה,אבל היא כן גזעית.. בכל זאת,היא הכלבה הכי מתוקה שיש,אני מתה עליה...יש לה בעיה של מחלת עור אבל זאת בעיה של הרבה כלבים בגזע הזה, מסתבר..

DaAngel

New member
וואלה...

ממממ לשלי יש בעיות עור אבל לא נורא... וואי הם כאלה מצחיקים עם האוזניים חח בלי האוזניים הם נראים כמו מופסים

Sashoosh

New member
חחחחחחח...

כלבים נחמדים יש לכם
לי יש לברדור בן 9 חודשים... הגיע אלינו עם הצטננות, בחורף היה חולה, אחר כך דלקת אוזניים אחר כך לא היה לו תאבון והוא הקיא... ועכשיו הוא בריא חח... בלי עין הרע

DaAngel

New member
חחחחחחח

פתחנו פה דיון על כלבים וזה הכי לא קשור לפורום חחח... אמאאא מחר ה-24 לחודש... אני יוצאת עוד כמה דקות לקנות נר והכל

Sashoosh

New member
בהצלחה ../images/Emo13.gif../images/Emo25.gif../images/Emo39.gif

חחח אשכרה פתחתנו פורום כלבים

I am a freak

New member
בפעם הבאה תעבירו את זה לשרשור אוף.

- למען הסדר הטוב ולמען התקנון. תודה. הפריק.

חמודה..

אל תפחדי ואל תחשבי שזה מוזר כי "זה בסך הכל כלב".. כלב זה דבר חשוב מאוד למי שגידל אי פעם כלב או חיית מחמד אחרת. אני מתאר לעצמי כמה כואב זה לאבד כלב אהוב וההרגשה שלך היא נורמלית לחלוטין. גם חיות זה נשמה וגם הנשמה הזאת כמו כל נשמה אחרת מתקשרת עם מי שקרוב אליה. הנשמה של הכלב כנראה מתגעגעת ואוהבת ולכן היא מתקשרת איתך -להגיד לך שהיא נמצאת בסביבה. אומנם לא בגוף בו היא הייתה אבל היא בהחלט קיימת.. תראי, הרעיון שלך להדליק נר זה רעיון מקסים. את יכולה להדליק נר גם בסתם ימים אחרים כשאת מרגישה צורך. זה תמיד מועיל ומרגיע. ואל תרגישי רע בגלל התאריך העצוב הזה. זה טבעי שמרגישים ככה בזמנים כאלה, זה בסך הכל יום מה זה עצוב.. אני מקווה שמצב הרוח שלך ישתפר לטובה ושהנשמה תמיד תהיה לצידך כדי להגיד לך כמה היא אוהבת אותך..

למעלה