עזרה

ב ר י ה

New member
עזרה

היי לכם ... יש לי בעיונת. חברה מאוד טובה שלי מעריצה מושבעת של ברי סחרוף. יש לה יומהולדת עוד מעט ואני ממש רוצה לקנות לה משהו שקשור אליו. הבעיה שיש לה כל דיסק אפשרי שלו. מה עוד ניתן לקנות לה שקשור לברי סחרוף? תודה:)

ben4ever

New member
ממממ....

אם את באמת רוצה לתת משהו מיוחד בשביל חברה שלך, את יכולה לנסות ולהתאמץ להשיג לה את "east on fire", הדיסק היחיד של ההרכב "Foreign Affair", שלמעשה הורכב מפורטיסחרוף....דיי נדיר וקצת קשה להשיג אותו, אבל הוא גם נדיר באיכותו והוא יהווה לדעתי מתנה נהדרת.... או שכמובן את יכולה לקחת אותה להופעה של ברי

Minimal Affair

New member
איזה מומחה ואיזה נעליים (ומקרר)

אני בקושי מכיר שיר אחד של פורחס. מה קשה להבין שקניתי פלאפון חדיש לענת? טוב, תחשבו מה שאתם רוצים. בקשר להתמסחרות - זה שנהייתי מומחה זה לא אומר שהתמסחרתי, כי כבר הייתי ממוסחר מלפני זה.

Minimal Affair

New member
לא שמת לב לצבע?

בדיוק כמו הצבע המסחרי של קוקה קולה, וניצנים. והעסקה הייתה ככה - קוקה קולה יממנו את קביעת המומחים בתפוז, בתנאי שצבע המומחה יהיה בצבע המסחרי של קוקה קולה. לכן הם איכשהו אומרים שהתמסחרתי, למרות שכבר התמסחרתי מזמן.

אשף

New member
קוראים לזה, ככה, אבל בעצם

מארגנים לו כל מיני כניסות חינם להופעות, לניצנים למשל הוא נכנס הרבה והוא גם סידר לי כמה כרטיסים, והוא דואג להזכיר את השם שלהם, להביא פחיות וחולצות למפגשים - ממוסחר.

T S F1

New member
דווקא נשמע לא רע...

טוב.. אבל אני ידועה כאחת שמכורה לקולה..

מתןפ

New member
קלרה הקדושה עוד איכשהו יש לה, אבל

אבל Made in israel תומר והשרוטים ו\או בסה ממוצ'ו עוד יותר סביר להניח שאין לה..

ענת1986

New member
ואם היא מנגנת- אפשר לקנות לה את

"אש במיתרים", ספר אקורדים עם שירים של ברי.

ענת1986

New member
ועוד משהו! דברי עם אשף, הוא יסדר

לה שיחת טלפון היישר מברי, עם ברכה אישית ליומולדת. אולי גם שיר... בטוח שמזה היא תשמח!

ענת1986

New member
ברור, רוני נתן את כל הפרטים. כעת-

מה שנשאר הוא לפנות אל אסף במסרים, להטריד אותו כמה פעמים עד שהוא יסכים והנה לך שיחת טלפון. וכמובן כסף. כסף זה שם המשחק יקירתי.

למעלה