עזרה : )

daniel82e

New member
כרמלה גרוס ואגנר - השכנים של

ערן צור :) ותבואו לערב רוק היום :) אני אהיה שם לבטח (גאולה 34)

lonely TearDrop

New member
אני מופתעת כל פעם מחדש

כשאני שומעת על עוד אנשים שאוהבים ומעריכים את ערן צור ואת ההרכבים השונים שהיו לו..

lonely TearDrop

New member
איפה אתם?? איפה אתם גרים??

אני באה אליכם, אנשים איכות! בואו בהמוניכם היום למסיבה בקמלוט!

actress

New member
אתה מחפש רק רוקרים או גם רוקריות?

כי יש הרבה.... אם כן אז יש את קורין אלאל,ורד קלפטר, סי היימן, דפנה ארמוני, שילה פרבר,ריקי קל, איגי וקסמן ועוד... ועוד... אם אתה לא מחפש מה שכתבתי עמך הסליחה אבל חשוב שידעו שעדיין יש רוק נשי

lonely TearDrop

New member
ה מ כ ש פ ו ת

להתעורר בבוקר ולשנוא את עצמך ערפד shivers dingo זמנים מוזרים פראנויה זמנית נסיעה מהירה ועוד מלא שברחו לי... איפה הילד- השדים הירוקים מסיבת התה של עליזה לבן בחלום שחור בתוך התחתונים שילה פרבר- העיר הגדולה לך תערובת אסקוט- ואולי תבוא איזו נחמה (?) החדר האינטימי כנסיית השכל- רוץ ילד מה נשאר היא הולכת למיה יש אקדח

lonely TearDrop

New member
../images/Emo93.gif יכול להיות ששכחנו את ברי?!?

ופורטיס???!??!!? ברי: עבדים ניצוצות הכל או כלום אינני אוהב אותה האיש שבקיר חם על הירח הזיות כמה יוסי פורטיס: נעליים פדרה שקיעתה של הזריחה פורטיסחרוף- חתולמפלצת בצהרי היום (אין קץ לילדות) שיט נו נמחק לי הזיכרון לא עולה לי כלום ועוד הרגע שמעתי אותם...

actress

New member
אם כבר הם אז יש עוד כמו ...

חמי רודנר ואביב גפן לא שמתי לב אם הזכירו אבל אתמול בבלוג שלו דווקא הראו את ירמי ואביב ביחד.

אשף

New member
רוקריות ?

אם כבר אז להזכיר את המכשפות, וענבל פרלמוטר בפרט,

Chandler Rulz

New member
אחד הפרוייקטים הכי טובים ברוק

הישראלי: החברים של נטאשה - רדיו בלה בלה אחחחח, איזה אלבום!!! ארקדי דוכין הוא אחד המלחינים הכי טובים שיש ברוק הישראלי!!!

בלו הדב

New member
מסכימה לגמרי...:)

ממ בבוקר כשיהיה לי כוח אני אכתוב עוד אומנים שפשוט חייבים להיות פה..(:) בנתיים.. לילה טוב,חלומות פז וכל השאר.... בייז

dubonchpatly

New member
נמרוד שיקלר/נמרוד והבודדים

מומלץ בחום- בורח- מהאלבום רשימת שיקלר סיכוי לאהבה- רשימת שיקלר כל יום שאת לא איתו- מהאלבום החדש

daniel82e

New member
אוקיי, רשימת אמנים מומלצים שלי:

- אביתר בנאי - אמן גדול - אהוד בנאי - מה כבר נותר לומר... - אורי בשן (!מומלץ לאללה! אמן גדול, הוא למעשה הבן של יגאל בשן, אבל אל תקשרו את הבלתי נמנע, הוא אומן מדהים, עושה extreme רוק לגבות) - איאם (רסטה רגאיי, ורגאיי מאפין ישראלי משובח) - אלג'יר (באמת יש צורך?) - אלמנה שחורה (לאספני רוק ישראלי ישן) - אסף אמדורסקי (הכי אהבתי את ה-live ואת הדיסק הראשון העצוב) - אפרת בן צור (היתה חברה של אביתר, מה שעושה אותה למשובחת שבעתיים) - אריאל זילבר (כתב שיר על הכלבה שלו... - "ואיך שלא") - ארכדי דוכין (רוסי, רוסי, אבל רחוק ממסריח, אמן משובח) - אתי אנקרי (זקנה, נכון... אבל הייתי עושה אותה) - ברי סחרוף (אחד הראשונים להכניס נגיעות אלקטרוניקה ברוק הישראלי) - דניאל סולומון (היה קלידן של אביב גפן, ופצח בסולו) - הג'ירפות (מחורפנים אמיתיים, סגנון ייחודי ביותר, טקסטים שנונים) - הדג נחש (פעם פאנק, היום ראפ, דיסק ראשון ושני - כן, אחרון - לא) - המכשפות (חבל חבל...) ועל השאר אין לי זמן לכתוב, כי יש חזרות לקראת ההופעה היום (בפגישה בתפוז רוק ישראלי היום בקאמלוט! אז ניפגש, הא?! עוד קצת: טל שגב יהושע יוני בלוך כנסיית השכל לירן נדל מאיר אריאל מאיר בנאי מוש בן ארי מיקה קרני משינה נובמבר (להקה חדשה חמודה נורא) נקמת הטרקטור עברי לידר עידן רייכל (מאוס, נכון, אבל זה לא אומר שהוא לא אמן מדהים וחדשני) פאנקייק (אחל'ה פאנק) קורין אלאל רונה קינן רונית קנו שוטי הנבואה (שנטי באנטי! מה עישנתי...) שייגעצ שלומי שבן שרון רוטר טוב חבר'ה, מקווה שנתתי לכם על מה לדבר, ובואו להופעה היום בקאמלוט של הפורום!!! ניפגש קצת, נתמסטל, יהיה צחוקים :) הא?

למעלה