עזרה : )

עזרה : )

אוקי, את התחלתי לאהוב ולהעריך את הרוק הישראלי יותר ויותר... ועכשיו אני מחפש עזרה... יש להקות/אומנים כמו- ירמי קפלן, מופע הארנבות של ד"ר קספר, חמי רודנר, איפה הילד, כנסיית השכל, ועוד ועוד ועוד.. אני מכיר ת'שמות כאילו, אבל לא מכיר שירים..אז אם מישהו יוכל לעשות לי רשימה של כל להקה/אומן, של השירים הכי טובים שלהם...כאילו שירים כדי להתחיל לשמוע אותם : ) וחופשי תוסיפו עוד אומנים ותמליצו לי... נ.ב. בכוונה לא רשמתי את היהודים ואת אביב גפן, כי אני כבר שומע אותם הרבה זמן : ) תודה רבה למי שעוזר : )

שלמונזה

New member
בחרת אחלה בחירות ../images/Emo168.gif

ירמי קפלן שליטה אתה מוזמן להכנס לפורום שלו בתפוז מס' 1021 השירים היותר מוכרים שלו (ואני מקווה שזה לא בשביל רשימת הורדה לא חוקית): הדפוק הזה תתחיל מאפס אני אשתנה מודדת כ"כ טוב להיות לבד קולה וברה כבר עכשיו לשקר ולשכוח משהו מיוחד ויש עוד מלא מופע הארנבות של ד"ר קספר: בשמלה אדומה בואי דינה הקומיקאים כל יום אחלום לנצח יותר מידי השיר שלי תראו אותי ואני ממליצה להוסיף לרשימה שלך את להקת משינה הגדולים, כרמלה גרוס ואגנר (ערן צור) ויש עוד מלא אומנים טובים ברוק הישראלי.

MiToOsH

New member
:) ../images/Emo104.gif

כל פעם שיזכירו לידי את השם כרמלה גרוס ואגנר אני אתחיל לזמר את פרפרים :) יש לך הסבר מאיפה בא השם של הלהקה?

שלמונזה

New member
האממ האמממ ../images/Emo168.gif

מתוך מומה: כרמלה גרוס ואגנר קמה ב-1989 כשערן צור, נגן הבס בלהקת טאטו, החל להופיע כסולן בשירים משלו, חלקם כאלה שיצר עם צ'לן טאטו, יובל מסנר (ביניהם "בחצרות בחושך", "תמונה אימפרסיוניסטית" ו"כרמלה גרוס ואגנר"). את שם השיר האחרון (על שם שכנים בבית הוריו בקריות) הוא אימץ כשם זמני להרכב שליווה אותו באותה תקופה. לא יודעת יותר מזה.

MiToOsH

New member
רגע, עוד שאלה. ../images/Emo104.gif

ערן צור במקור מביאליק [
], נכון?

MiToOsH

New member
מצדדת בעצמי* ../images/Emo104.gif

כן, במומה כתוב שכן :) תמיד טענתי שביאליק אימפריה.

sonic_green

New member
אם אתה רוצה שירים ברוח אמש:

גן חיות: ----גן החיות ----כשאנחנו לא ביחד ----ירח כחול איפה הילד: ----אמריקה קרובה ----הביאו את הסתיו ----זמן סוכר ----מה שעובר עליי ----מישהו שומע אותי שחר אבן צור: ----ורד ממני מוניקה סקס: ----מכה אפורה ----על הרצפה ----סאן חוזה כרמלה גרוס וואגנר: ----פרפרי תעתוע זה בעיקרון אוסף להיטים. יש שירים נפלאים אחרים ואפילו טובים יותר, אבל לרוח אמש - אלה השירים שעולים לי כרגע.

N a V e

New member
צור במקור מביאליק,

למד אצל המחנכת שלי בכיתה י',ונזרק מיד לאחר מכן. את כיתה י"א וי"ב עשה בק.חיים

MiToOsH

New member
נווה? ../images/Emo104.gif

נווה מקרית אתא? אה כן, איזו מחנכת?

בלו הדב

New member
ביאליק לא אמפריה....

היא אמפריאליזם לשמה!!!!!! (:) ערן צור למד פה? נחמד לדעת...
ועוד יותר נחמד לדעת שביאליק קטנה קטנה אבל עם נוכחות!!:) חח מי הייתה המחנכת אגב....?

תיקון קטן שכזה...

פרפרי תעתוע זה רק של ערן צור, מהאלבום האחרון שלו שגם נקרא פרפרי תעתוע. דרך אגב, לא ידעתי שיש פורום רוק ישראלי בתפוז אז אני אתחיל להגיב כאן, פורום כלבבי.

FUNKY DRUMER

New member
להקה טובה!!!!

סטלה מאריס... שירים: לשרוד את לילה טוב אישתר ועוד מלא שלא עולים לי בראש כרגע ואיך לא הבלדה של סטלה מאריס נר על החלון(בקרוב המיני אלבום בגירסה חדשה של נר על החלון)...... ('
')('
')

שלמונזה

New member
ממש אבל ממש לא!!! ../images/Emo168.gif

בענייני כרמלה גרוס ואגנר אין מה לתקן אותי! פרפרי תעתוע הוא מתוך האלבום הראשון (והשווה) של כרמלה גרוס ואגנר. נכון שערן צור כתב את השיר ושר אותו בהופעות, אבל תכלס השיר הוא של כרמלה גרוס ואגנר. הקריירה העצמאית של ערן התחילה אח"כ. ולדעתי האלבום שדיברת עליו של ערן זה אלבום שירי אוסף, אבל אני לא סגורה על זה.

T S F1

New member
ביאליק היא לא אימפריה..

היא חור תחת! בדיוק כמו קרית אתא! ונחמד לדעת שיש פה אנשיפ מהאזור שלי... :)

בלו הדב

New member
צו צו צו תקן את עצמך...:)

קריית אתא היא חור, קריית ביאליק היא גם חור-- אבל קריית ביאליק היא חור איכותי
חח טוב נו עזבו...אני פשוט אוהבת את ביאליק... במ'ת נחמד לדעת שיש אנשים מהאיזור..:)

MiToOsH

New member
את תשתקי. ../images/Emo104.gif

אותי העבירו משם
[לפחות אני עדיין באורט..]

T S F1

New member
למה לעשות את הטעות הזאת וללמוד

בקריות??? אני לומדת בחיפה... וזה עדיך על פני כל החטיבות\תיכונים שיש בקריות.

MiToOsH

New member
למה? ../images/Emo104.gif

כי כל החברים שלי פה, כי זה קרוב ונוח יותר להגיע וכי הרמה לא פחות, אם לא יותר טובה..

בלו הדב

New member
../images/Emo42.gifיאופ קרייתיות כנסו...

קודם כל מיתי-----לאן עברת??איזה באסה.. אבל לא נורא..לפחות עדיין באורט...אז זה איכשו סבבא...:) אהה ו..ממ אין לי שמץ איך קוראים לך..חח..----- חיפה זה חרא מקום....גם המקום עצמו....והאנשים...עיר מעצבנת...חח והתיכון בביאליק זה אחלה תיכון,ממש לא מתחת ל"רמה" של חיפה... אפילו יותר... אבל כמו שאומרים...כל אחד ודעתו...אז שיהיה בכייףףףף... ומיתי בקטנה, ביאליק היא הבית

T S F1

New member
זה בטח ההשפעה של העיר עלי..

אני פשוט שונאת ת'מקום הזה.. אני מעדיפה את ת"א.. :) אז הדעה של תמיד שלילית על הקריות.

למעלה