עזרה : )

Chandler Rulz

New member
../images/Emo46.gif

"ארכדי דוכין (רוסי, רוסי, אבל רחוק ממסריח, אמן משובח)" אפשר להבין מה לעזאזל הגיזענות הזו

daniel82e

New member
איזה חוסר הומור משווע, לא יאומן

אני גם רוסי בכלל יא טמבלים. לא צריך להיות הכל פוליטיקלי קורקט, בטוח לא בהומור ובטוח לא כשאני בעצמי רוסי, טמבל.

Ne§t£A Gi®L

New member
אממ../images/Emo108.gif

לירן נדל זה רוק? לירן נדל הוא פופ....אבל עדיין הערכתי שמישהו מכיר אותו בכלל חוץ ממני
והתיאור על ארכדי דוכין כ"כ לא היה במקום.

ferrytale

New member
אין לי כח לקרוא את כל התגובות אבל

המומלצים שלי: ענבל פרלמוטר המכשפות פורטיס סחרוף יוסי אלפנט אהוד בנאי שלום חנוך אביתר בנאי קורין אלאל היהודים אביב גפן

hadarushhhh

New member
>>>

קודם כל, מה המצב?! קוראים לי הדר...או ג'קי...איך שתירצה... אוקיי.. ירמי קפלן- תתחיל מאפס, הדפוק הזה ד"ר קספר- בואי דינה, אחלום לנצח, בשמלה אדומה חמי רודנר- יש מלא...אני אישית הכי אוהבת את גאולה, בואי ניפרד והביאו את הסתיו ואם כבר חמי רודנר אז איפה הילד, להקה מצויינת- נפלת חזק, מה שעובר עלי, אחד האלוהים, מישהו שומע אותי. כנסיית השכל..הם גדולים!!..הלהקה האהובה עליי.. אני מאמין, נפלה עליך עצבות, רוץ ילד, ואת מתפשטת, היינו עושים אהבה, למאיה יש אקדח, תגידי שטוב, מיטות חולות, מה נישאר. מוניקה סקס- כל החבר'ה, גשם חזק, רקויאם לבלונדינית, פצעים ונשיקות, מוצ'ש בקניון, סאן חוזה, איש קש איך שכחתי את משינה?! וואו להם יש הרבה...רכבת לילה לקהיר, אין מקום אחר, את לא כמו כולן, משהו קטן וטוב, אחכה לך בשדות, הכוכבים דולקים על אש קטנה, אנה, נגעה בשמיים, שלח לי מלאך, אופטיקאי מדופלם, את באה לבקר, שלג צח... יש עוד מלא להקות...כמו כוורת, שוטי הנבואה, תיסלם, עברי לידר, המכשפות, קורין אלאל, דנה ברגר, מוש בן ארי......ברי סחרוף!!! מממ..אם אתה אוהב גם פאנק-רוק ישראלי אז יש את שייגעצ', אינפקציה, פאנקייק... מקווה שעזרתי.. ג'קי

lbz

New member
ללא קריאת שאר התגובות MY FAVORITE

אלג'יר (פשוט בסט..) מוניקה סקס אביב גפן משינה ירמי קפלן איפה הילד מופע הארנבות של ד"ר קספר היהודים(קצת) שייגעצ קצת יותר ישן אבל תיסלם..ממש ממש מעולים

למעלה