עזרה!!!

• פותח הנושא mb11
  • פורסם בתאריך

mb11

New member
עזרה!!!

יש לי חברה 5 שנים , היא החברה הראשונה שלי לפני שנה התחלנו לדבר על חתונה. השאלה האם אני צריך להתחתן? כשלעולם לא הייתי אם אחרת ואילו היא היתה במ"ס קשרים בעבר. האם יתכנו בעיות בעתיד???

זה באמת הספק שלך?

אומרים שאם יש לך ספק אז בעצם אין לך... בעיות תיתכנה תמיד, גם אם תהיה בעל נסיון עשיר עם נשים. אני רואה את הבעיה בניסוח שאלתך - האם אתה "צריך" להתחתן. חשוב יותר שתבחן עם עצמך אם אתה רוצה להתחתן איתה או לא. בהצלחה.

mb11

New member
שאלה לאיש המערות

אולי השאלה נשמעת לך טיפשית אבל אני חייב לרדת לסוף דעתך.. אם יש לי ספק אז אין לי מה?

נירילי

New member
אומרים

יש ספק ,אין ספק ,זה בעצם אומר שאם יש לך ספק אל תעשה זאת ,ואז לא תחיה בספק ,נירילי.

meshi4

New member
קראתי,חייכתי ונזכרתי ב

בבני בכורי.באחת השיחות .דעתו היתה שלא מתחתנים עם החברה הראשונה.[הנושא עלה כי אחיינית נישאה צעירה ועם החבר הראשון שלה]זוכרת שאמרתי לו :"ואם תהיה אהבה ביניכם.ותהיה מרוצה ממנה מכל הבחינות.אז תפסיד אותה רק בגלל הדיעה שלך?"הוא עמד על דעתו. לימים הוא נישא לחברה הראשונה שלו.ושניהם מקסימים. בהצלחה.

seeyou

New member
../images/Emo12.gif-לעולם לא היית אם אחרת ?../images/Emo46.gif

לא מקובל ! לפחות 10-20 בנות-נשים... אצל כל אחד ...זה אחרת... היא היתה במ"ס קשרים בעבר. האם יתכנו בעיות בעתיד??? אם המשיכה 5 שנים איתך סימן שאתה עשיר או מספיק טוב לה זה לא ביטוח צד שלישי לנאמנות בציר הזמן! יוסי

למעלה