עזרה

yagelhaiman

New member
עזרה

שלום לכולם! שמי יגל ואני עוד מעט בן 21 ודם עוד מעט משתחרר, אני לא יודע אם זה המקום הכי טוב לרשום בו את ההודעה הזאת, אבל אני ארשום בכל זאת, כי אתם אנשים טובים ותעזרו לי (אני מקווה...) אז כמו שאמרתי אני עוד מעט משתחרר וכמה שחשבתי שאני אהיה שמח ומאושר ביום השחרור שלי מצה"ל, נראה לי שדווקא הייתי שמח להישאר קצת בעולם הכאילו, העולם האמיתי נראה לי מפחיד מידי... אז מה עושים קודם? עובדים ב"סתם" עבודה, נוסעים לחו"ל וחוזרים ללימודים, או אולי קודם כל כדי ללמוד ואח"כ לנסוע לשבועיים פה ושבועיים שם, ואם ללמוד אז מה ללמוד? מה שאני אוהב ורוצה או מה שעשיתי בצבא (תקשורת מחשבים) שיכול להיות שיועיל לי מבחינה כספית, ואולי בכלל לנסוע ולא לחזור?! מישהו יכול לעזור לי בהכוונה, לעזור לי לסדר את העתיד שלי בצורה הטובה ביותר? תודה מראש, גם אם לא תענו אז לפחות הקשבתם, תודה שוב, יגל.

והעיקר לא לפחד כלל...../images/Emo8.gif

בשלב הראשון כדאי היה שתפנה ללשכה להכוונת חיילים משוחררים באזור מגוריך. בלשכה תוכל להסתייע חינם בתוכנות המנסות לעזור לך בבחירת מקצוע, ובמתן מידע על המקצועות השונים. הם גם יכולים להפנות אותך ליעוץ. כתובות הלשכות מופיעות בדף הקישורים של הפורום.

למעלה