עזרה

ASHGAN

New member
עזרה

אני לא יודעת אם זה חלום בקצרה פעם בשנה או שנתיים שאני ישנה אני מרגישה שמישהו מנסה לחנוק אותי אני ערנית לגמרי מנסה להאבק נאבקת ומתפטרת ממנו המוזר שאני במלוא כוחי נאבקת ובהכרה מלאה ומחכה לסיום המאבק מנסה לצעוק אך אין לי קול משהו משתלט עלי זה מפחיד מה זה

וואי אז אני לא היחיד

גם לי קרה פעם משהו מאוד מוזר היה לי סיוט שבוא אני רואה משהו מעבר לחלון שלי (חבר שלי) והוא אומר לי שלום , אבל הבעיה הייתה שאני גר בבלוק ואני בקומה 4 :\ לאחר שהיתעוררתי ... אני לא יודע אפילו אם היתעוררתי פקחתי עניים ופשוט לא יכולתי לזוז ... הייתי במצב של משותק ניסיתי לדבר והרגשתי שאני לא יכול , פשוט לא יצאה לי מילה מהפה לאחר שעצמתי את העיניים ופחקתי שוב... כבר יכלתי לעשות הכל... אבל הלב שלי פעם כל לא יודע מה ... לקח לי כמה ימים להירגע מזה. אבל אני עדיין זוכר את ההרגשה הזאת.

I am a freak

New member
בהחלט ../images/Emo70.gif

BiRd Of PrEy

New member
מכירה את זה

זה כמו מין מחלה. יש את זה גם לאח שלי. אבל הוא מצליח לפתוח רק את העיניים והוא רואה פתח אור שמסנוור אותו.. זה קורה לו בערך פעם בכמה חודשים..

מרחבא

New member
אוח גם לי זה קורה!@!

המון פעמים, נחמד לדעת שאני לא היחידה:)

fucking shanti

New member
אם תלמדו לשלוט בזה

ובלי לפחד, זה דבר מדהים. גם בגלל שזה שער כניסה מאוד פשוט לחלומות צלולים שזה אחד החוויות הטובות, וגם חוויה מדהימה לכשעצמה. אז הכלל הראשון- אל תילחמו בזה ואל תנסו לצאת מזה בכוח, אלא תיזרמו עם מה שבא ואל תחשבו על דברים מפחידים. אם תחשבו לדוגמא שאלה שדים או חייזרים או משהו ותפחדו, אז זה גם מה שתראו. אבל חשוב לזכור שהכל הזיות ובראש שלכם. זה יכול להיות כיף!

למעלה