עזרה!!!

ענתבר

New member
עזרה!!!

קרה לכן שאפיתן עוגה בלי לשים מתחת נייר אפיה???????????? מהבלגן שכחתי ועכשיו לא יודעת איך להפוך אותה. או שאולי אשאירה ככה ואצפה בבצק מעט עבה מהרגיל. זו העוגה של NET THE JET . אמרה כבר פעם מישהי פה - להכין עוגה ולקשטה ללא לחץ מסביב, כשהסביבה רגועה ושקטה. מה לעשות זה לא מצבי כרגע!!!!

1נרקיס

New member
אני אופה בלי נייר, וזה יוצא מצויין

אבל יש לי תבנית קפיץ שהשוליים שלה מתפרקים. אם יש לך כזו, זה יהיה בסדר. תפרידי בעדינות את השוליים עם סכין, תהפכי את העוגה על המשטח ואז תפרידי גם את התחתית עם סכין, לאט לאט ובעדינות. אם שימנת טוב את התבנית, זה יצא בסדר גמור.

אודיG

New member
עדיף לא לשמן את דפנות התבנית

כך העוגה יוצאת אחידה ברוחבה וצמודה לדפנות התבנית.

ענתבר

New member
הלכתי לנסות

התבנית משומנת. בכלל כלום לא מצליח לי היום במטבח. הכנתי פסטה לילדים ונשפך לי מלח - הוזבל העוגה - מבאסת (בשיקול להזביל) שרפתי סיר עם שמן. בקיצור - נכנסתי ל-2 דקות ועד עכשיו אני שם כועסת, עצבנית ומקטרת!!! תודה. דיווח בהמשך...

אוי, כמה שאני מזדהה...

לי היה שישי אחד שהכנתי עוגה בלי סוכר, שברתי 3 כוסות, המלחתי יותר מדי את האוכל.. ומאז למדתי, אם קורה פעם אחת ניחא, אם קורה פעמיים זה הסימן לצאת מהמטבח עד למחרת.
מיכל

ענתבר

New member
העוגה הוזבלה. הכנתי חדשה...

הבעיה היא שאין לי מחר... ואין גם יותר מידי חומרים במטבח. אלתרתי... אוף, בא לי לבכות...הכל מאפן...הבית מלא עשן כי נשפך קצת מהעוגה בתנור וזה החלק שנשרף והעשן מפוזר בבית.......................................אוף..........................................................................................

אוףףףףףףףף כמה שאני מבינה אותך

קחי לך כמה דקות, צאי מהמטבח, תנשמי עמוק.... לכי תקראי ספר, תראי תוכנית טלויזיה או כל דבר אחר שיכול להרגיע אותך.... אחר כך כנסי שוב למטבח רגועה ושקולה והכל ילך לך בסדר גמור. בהצלחה

אוליבר

New member
הזמן מתקרב ,לא להתיאש!!!! להתעודד!!

עוד מעט את באההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

שיר2525

New member
פטנט מדהים!!!!!

לצפות את תבנית האפיה בניילון נצמג ולשפוך עליו את העיסה ולאפות בחום של 150 מעלות מעט יותר זמן, התוצאה מדהימה וקל מאד לעבוד עם העוגה.

Royal Icing

New member
ניילון נצמד רגיל או מיוחד ? כתבו

כאן על נילון מיוחד לאפיה אבל לא מצאתי כזה בסופר (יותר נכון בעלי לא מצא... הוא עושה את הקניות אצלנו:) )

למעלה