עזרה....

netaנטע

New member
עזרה....

טוב, אז ככה... יש לי תאריך גיוס ל 21/7, והודיעו לי על עך לפני שבוע, כאשר היו לי תכניות אחרות בכלל כי התאריך המקורי שלי ל 26/9. המוטיבציה שלי להתגייס לצה"ל היא גם ככה לא גבוהה, ואני נפשית ובשל עוד כמה סיבות, לא מוכנה ובשל להתגייס שבועיים מתום הבגרויות. ביקשתי דחייה ולא אישרו לי ואני מנסה שוב ושוב את מזלי. במקרה שלא דוחים לי ואני ממשששש לא מוכנה להתגייס בתאריך הזה, אני מעדיפה לא להתגייס בכלל... השאלה איך אני יכולה לעשות את זה, וכתחליף לעשות שירות לאומי? תודה!

Mיקי_

New member
אם תקבלי פטור (מכל סיבה שהיא)

משירות בצבא, תוכלי לעשות שירות לאומי.

asifff

New member
היי נטע.. ../images/Emo19.gif

אני ממש מבינה אותך ואת הקושי שבגיוס מוקדם כל כך לתאריך סיום הבגרויות
.... והאמת, אין לי כל כך דרכים לפתרון הבעייה, פרט למקרה (אמיתי בהחלט!!) שקרה לידיד שלי... הוא רצה לאחר את תאריך הגיוס שלו והתקשר במשך היום 5 פעמים ובכל פעם דחו את בקשתו.... בפעם השישית שהתקשר נתקל בפקידה עייפה
שכבר לא התחשק לה להידיין עם הנער העקשן ופשוט אישרה לו
.... אז.... אל יאוש!!!!
נסי שוב ושוב עד שתצליחי
... ואם לא... אני לא בטוחה שהשנה תוכלי למצוא מקום שירות שיהיה בדיוק לטעמך.. (מכיוון שרוב המקומות כבר מאויישים לדעתי..) אבל יכול להיות שאני טועה!! בכל אופן.. תנסי לעשות את הדבר שיעשה לך הכי טוב.. ואם את חושבת שאת לא מתאימה למסגרת הצבאית ושתוכלי לתרום יותר בתור בת שירות אז נסי את מזלך...... בכל אופן... ב ה צ ל ח ה

netaנטע

New member
אסיף!!!

אין לך מושג כמה עודדת אותי.... כי חשבתי שאם אחרי פעמיים לא מאשרים לי את הדחייה אז כבר אין עם כי למה שאם לא הסכימו פעמיים אז יאשרו בפעם השלישית? אבל...כולם אמרו לי לנג'ס וכנראה זה לא סתם, אז אני מציפה בפקסים וטלפונים, ומחפשת קשרים ולא אתייאש...ורק שימי לב אילו ידיים משחקות בגורל שלנו-של פקידות עייפות!!! אז למה אי אפשר כבר לדחות לי ואז גם לאפשר לי לעשות את מיוני אוגוסט לחיל חינוך?! גרררררררר בכל אופן, האלטרנטיבה כרגע היא צבא, מכמה סיבות, למרותת שאני כל כך ששה מהרעיון, אבל מה לעשות... המון המון תודה לך:)

למעלה