עזרה

מאוחדת1

New member
עזרה

שלום לכולם אני צריכה קצת אינפורמציה אני עכשיו עושה את ההזרעה השלישית והרופא אמר שאם לא יצליח לי אני יצטרך לעבור לשלב ההפריה חוץ גופית הסבירו לי שזה הרדמה כללית וזריקות אני צריכה עוד אינפורמציה בבקשה אני במתח

i p e r e t z

New member
מתוקה../images/Emo140.gif

קודם כל אל תילחצי זה לא יעזור לך תנסי לקחת את זה באיזי למרות שזה קשה גם אני לא כ"כ יודעת לקראת מה אני הולכת גם אני באותה סירה כמוך אני לפני IVF לפי מה שהבנתי מהבנות ה"שד לא כ"כ נורא" אבל אני מאוד מקווה שלא תצטרכי להגיע ל IVF מחזיקה לך
מקווה שעזרתי אם לא אני מקווה שאחת הבנות שבIVF תעזור לך ענבל

אנה מ

New member
כבר? כל כך מהר? למה לא לנסות עם

תמיכה הורמונלית לפני שעוברים ל IVF ? איקאקלומין, מנוגון/גונל F עם הזרעות. ההורמונים מגדילים את הסיכוי להרות (יותר זקיקים). רק במידה וזה לא יעבוד, אחרי מס' פעמים - אז ניתן לחשוב על פעולה יותר מתקדמת, כמו הפריה חוץ גופית. האם הרופא שלך מומחה לפוריות? אם לא - כדאי בהחלט לעשות הסבה, או להתייעץ עם מומחה פוריות.

מאוחדת1

New member
סליחה

אולי לא הסברתי מספיק טוב אני כבר בהזרעות עם הגונל F וההשבחות אבל בגלל שיש לי בעיה של הידבקויות והנסיון השלישי עכשיו רוצים לעבור להפריה ואני בטוחה שהרופא טוב (אני מקווה)

אנה מ

New member
אה, זה משהו אחר, אין לי ניסיון

ב IVF, לכן רק מאחלת לך בהצלחה ובטא חיובית בקרוב ...

נועם@בת

New member
קודם כל תציצי בשורה הכחולה למעלה

תטיילי בשאלות הנפוצות, במאמרים ובלינקים. אבל למה לחשוב עכשיו על כשלון לפני שקצרת את ההצלחה? אגב, איפה יש לך הידבקויות? ברחם או בחצוצרות? איך אובחנו ההידבקויות? נועם

למעלה