עזרה!!!!!!!!!!!!

עזרה!!!!!!!!!!!!

היי! אני עושה עבודה על הסימפסונס, והייתי באתר www.simpsonsil.com ויש שם ידע רק על המשפחה, אבל לא על מגי!!!!!!!!! אני ממש חייבת את המידע, אז בבקשה תשלחו לי מידע חשוב עליה..... תודה רבה!!!

vigiman

New member
אמממ..

היא ירתה בברנז. היא יותר חכמה משהיא נראית והיא יכולה לעשות כל מיני דברים בשביל לעזור למשפחה או לקבל את מה שהיא רוצה. ולא עולה לי בראש עכשיו עוד דברים חשובים אני אחשוב קצת ואגיד עכשיו אני רואה כמה פרקים אז אולי יהייו דברים עליה

shlomov2001

New member
שיט...

כמעט הכל כתוב, אני אשתדל להעלות את זה ביומיים (חופש!!) הקרובים.

vigiman

New member
תוספת למה שכתוב-

היא יודעת לאיית עוד מילים בקוביות שלה. היא יכולה לנגן בסקסופון של ליסה

starman

New member
עוד כמה תוספות

היא הנהיגה את מרד התינוקות הגדול במטרה להחזיר לכולם את המוצצים , תמיד יש לה מוצץ אחד או שניים מיותרים , למקרה שיקחו לה או כדי לתת למי שלידה. היא אומצה פעם אחת על ידי דובים וכמטי הוטבלה על ידי נד . היא מאוד אוהבת את אימא שלה עד כדי-כך שבפרק שאימא שלה נסעה לנוח , היא יצאה לחפש אותה עד שהמשטרה החזירה אותה . ועובדה אחרונה שאני זוכר עכשיו היא שהיא הצילה את הומר מטביעה פעם .

טעות!

"אבל גם לא שומעים אותה אומרת אף מילה" בפרק:"lisa's first word" שומעים אותה אומרת "dady"

demoloc

New member
היא גם אמרה

" SILENCE! " בפתיח של אחד מפרקי האלווין. והיא (לפי פרקי האלווין) בת של מארג' וחייזר.

shlomov2001

New member
עוד משהו

לפי האלווין, הראש של הומר הוא סופגנייה, למרות שהוא בכלל עבר לעולם האמיתי דרך הקיר המיסתורי. לפלנדרז יש בית ענק שהוא קיבל מיד הקוף, הומר התחלף עם כפיל, בארט מת כשהצוואר שלו התארך, בעצם כל המשפחה מתה ובכלל כל העיר מתה בפיצץ אטומי.

למעלה