עזרה.

Hippie Jeannie

New member
עזרה.

יש שיר מקסים של וובר המתקרא "Tell Me On A Sunday", מתוך המחזמר "Song And Dance". בעברית קוראים לו "חכה ליום שבת", אם איני טועה, והעלו אותו בערב וובר בבית צבי. יש למישהו את התרגום, במקרה? אני מחפשת אותו כמה שיותר מהר. תודה.

אוקיי, הסבר

אוקיי יש את הילה זערור ויש את עדי זורע. בערב וובר זערור שרה את "שרוק אל האוויר" ועוד, וזורע שרה את "חכה ליום שבת". זערור משחקת בימים אלה במיקה שלי וזורע ב"פוטו בגדד" בתיאטרון באר שבע.

yaronrouach

New member
עם כל הכבוד....

עדי זורע משחקת גם היא ב"מיקה"....היא עצמה מיקה... מישהו ראה את "פוטו בגדד"? הצגה נחמדה...לא משהו מעלף....

...ויש כבוד

אבל זורע בימים אלה לא משחקת במיקה, אני לא יודע מתי הפעם האחרונה שראית את ההצגה אבל מחליפה אותה שחקנית אחרת בשם דגנית, נדמה לי. אני ראיתי שוב ביום ראשון וזורע לא שיחקה שם.

VAMPhantom

New member
ידעתיייי שמוכרת לי!../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif

התמונה בהחלט עזרה לי. הילה זערור בזמנו, השתתפה בפרויקט הוילה של פעם, מה שנקרא: Any1Home!
בזמן ההוא, היא הלחינה שירים ושרה לנו, ויצא להכיר אותה
עכשיו נזכרתי, תמסרו לה ד"ש אם מישהו בקשר, מהצפע!
או בשמי שלי:צבי.

lonestar2003

New member
מה?

לא שרה אותו כנרת לימוני? הילה שרה את "שרוק אל האויר" ו"בפעם הבאה" ממה שזכור לי.

האמת?

שהם עושים כל כך הרבה דאבלים לכל שיר, כך שיוצא ששתיהן שרו אותו. ני ראיתי את זה פעמיים ובפעם הראשונה עדי זורע שרה ובפעם השנייה כנרת לימוני. עדי הייתה טובה יותר לטעמי.

Hippie Jeannie

New member
חחחח...

כל-כך ידעתי שמישהו יהיה מספיק קטנוני לתקן אותי על זה...
אני יודעת שזה במקור מחזמר, אבל להזכירך, וובר לקח את המחזמר הזה ועוד מחזמר (אם אני לא טועה, את aspects of love, אבל אני לא בטוחה) והלחים אותם למחזמר הנקרא song and dance.

למעלה