עזרה !!! האם יש פונקציה בc++ שסוגרת תהליך(process) על פי שם?
T the origin New member 22/5/04 #3 חיפשתי, הגעתי לדומא הזאת אבל הקופיילר שלי לא מכיר בכלל את TASK_LIST ואת KillProcess אני מניח שחסר לי איזה lib אבל לא הצלחתי למצוא...
חיפשתי, הגעתי לדומא הזאת אבל הקופיילר שלי לא מכיר בכלל את TASK_LIST ואת KillProcess אני מניח שחסר לי איזה lib אבל לא הצלחתי למצוא...
V vinney Well-known member 22/5/04 #4 איזה קומפיילר זה? כי פה מדובר ב Micro$oft. אם אתה מתכוון למערכת הפעלה אחרת (UNIX/LINUX למשל) אז הדרך שונה בתכלית. תפרט קצת יותר מה יש לך.
איזה קומפיילר זה? כי פה מדובר ב Micro$oft. אם אתה מתכוון למערכת הפעלה אחרת (UNIX/LINUX למשל) אז הדרך שונה בתכלית. תפרט קצת יותר מה יש לך.
V vinney Well-known member 22/5/04 #6 אז אני לא מבין מה הבעיה עשית include לwindows.h? תעבור שוב על הדוגמא, תראה מה יש שם שאין בתוכנית שלך.
אז אני לא מבין מה הבעיה עשית include לwindows.h? תעבור שוב על הדוגמא, תראה מה יש שם שאין בתוכנית שלך.
T the origin New member 22/5/04 #7 הבעיה היא שחסר לי משהו בlink הרי לכל פרוייקט מגדירים את הlibs שהוא משתמש בהם בproject->settings->link הפונקציות האלה אמורות להיות קיימות אבל כשאני רושם את השם שלהם (הקומפיילר אמור להשלים אותו) הקומפיילר לא מזהה אותם בכלל הסיבה היחידה שיכולה לגרום לזה היא שחסר בlink קובץ כזה
הבעיה היא שחסר לי משהו בlink הרי לכל פרוייקט מגדירים את הlibs שהוא משתמש בהם בproject->settings->link הפונקציות האלה אמורות להיות קיימות אבל כשאני רושם את השם שלהם (הקומפיילר אמור להשלים אותו) הקומפיילר לא מזהה אותם בכלל הסיבה היחידה שיכולה לגרום לזה היא שחסר בlink קובץ כזה