עזרה.

Shooting Guard

New member
עזרה.

אני כותב ב Kdevelop בלינוקס.... עובד המון ב C לאחרונה... בשבועות הקרובים אני צריך לעבוד מהבית... לינוקס אני לא מתכוון להתקין... מישהו יכול לתת לי רעיונות לקומפיילר נחמד ל - C? (משהו פשוט מצידי כמו ה - Jcreator לג'אווה)

Shooting Guard

New member
אני מקמפל באוניברסיטה,

עושה טלנט לשרת שם, רוצה תוכנה נחמדה לכתוב בה ב C פה בבית.

vinney

Well-known member
זה לא קומפיילר

אבל הוא בא עם GCC, שזה הקומפיילר שהוא צריך

Shooting Guard

New member
להבהיר את העניין..לקמפל אין לי בעיה

אני מחובר ישירות לאוניברסיטה... אני מחפש תוכנה פשוטה לכתוב בה... זה מגעיל לכתוב ב NotePad

KKnDoIt

New member
אם אתה עובד עם יוניקס, אתה בטח

מכיר את העורך VI (או VIM). אתה יכול להוריד את VIM בגרסת חלונות, או להתקין את CYGWIN (הוא מגיע איתה), ואז תרגיש "בבית".

KKnDoIt

New member
VIM (אני לא מתייחס ל- VI) הוא יצירת

מופת, בעיקר עבור מי שעוסק בכתיבה של סרקיפטים (אני מניח שעבור שפה מסויימת יש מתאימים יותר). נכון שיש לו עקומת לימוד תלולה, אבל אחרי שעוברים אותה זה משתלם מאוד.

cybordyn

New member
VI, VIM עורך טקסט מ-ע-ו-ל-ה. כנסו

מרגע שמתרגלים ומגלים את כוחו, לא מבינים מה עשינו עד היום עם כל ה EDITORS שצריך גם להשתמש בעכבר. תפנימו שלמרות ה GUI המפואר והשימוש בעכבר, לאדם שמשתמש ב עורך-טקסט חלונאי אין שום סיכוי להקדים מישהו שמיומן ב VI. הצורך להוריד ידיים מהמקלדת ולהשתמש בעכבר פשוט מאט את העבודה. ועוד לא התחלנו לדבר על דברים מתקדמים ב VI כמו הקלטת MACROs. טיפ - יש גם גרסת VIM לחלונות ויש דרך לשלב אותה כ Add-on בסביבת MSVC. מעולה לחולי VI שעובדים גם ב UNIX וגם ב WINDOWS.

stdout

New member
אכן עורך מעולה

באמת :) מישהו פעם איחל לי - שאת ההזמנות לחתונה שלך תכתוב בVI

vinney

Well-known member
כמו שכבר המלצתי למישהו..

יש תוכנה מצוינת שאני השתמשתי בה, crimson editor, עם syntax highlighting וגם שמירה ב FTP. היא freeware.

Shooting Guard

New member
וואלה? אני משתמש ב Exceed כדי לפתוח

את ה XEMACS מהאוניברסיטה...זה בקושי זז פה..לכן אני מחפש במה לכתוב... אני אחפש XEMACS לווינדוס. לא ידעתי שיש

KKnDoIt

New member
כן בטח שיש -->

אתה יכול להתקין CYGWIN, ואז יהיה לך אותו. בנוסף, אתה יכול להוריד גרסת Native לחללונות (ויש גם גרסה של XEmacs לחלונות).

למעלה