יכול להיות שהוא מתכוון גם ל- Slash - Godfather Theme.mp3
C Chandler Rulz New member 26/4/04 #19 סטיבי וואי יותר טוב מסלאש (ויסלחו לי כל חובבי גאנז נ' רוזס..) והמורה של סטיבי, John Satriani, עוד יותר מעולה
סטיבי וואי יותר טוב מסלאש (ויסלחו לי כל חובבי גאנז נ' רוזס..) והמורה של סטיבי, John Satriani, עוד יותר מעולה
I Ice machinE New member 26/4/04 #20 א. לא צריך לסלוח כי אין על מה ב. joe satriani לא היה המורה של סטיבי אבל הוא כן היה המורה של kirk hammet המשך ל-א': עם כל הכבוד שיש לי לשאול הדסון, אין מה להשוות את הפישר הזה לסטיבי המלך.
א. לא צריך לסלוח כי אין על מה ב. joe satriani לא היה המורה של סטיבי אבל הוא כן היה המורה של kirk hammet המשך ל-א': עם כל הכבוד שיש לי לשאול הדסון, אין מה להשוות את הפישר הזה לסטיבי המלך.
I Ice machinE New member 26/4/04 #25 כנראה שהתבלבתי ../images/Emo9.gif קורה, לא? אבל עדיין אי אפשר להשוות את הפישר לסטיבי המלך (שמת לב פעם לאצבעות גולום שלו? )
כנראה שהתבלבתי ../images/Emo9.gif קורה, לא? אבל עדיין אי אפשר להשוות את הפישר לסטיבי המלך (שמת לב פעם לאצבעות גולום שלו? )
C Chandler Rulz New member 26/4/04 #26 עכשיו שאתה אומר את זה.. אבל ראיתי רק איזה חלק קטן מהופעה של G3 (סאטריאני, וואי, מישהו אחר..) ולא ממש הצלחתי לקלוט טוב..
עכשיו שאתה אומר את זה.. אבל ראיתי רק איזה חלק קטן מהופעה של G3 (סאטריאני, וואי, מישהו אחר..) ולא ממש הצלחתי לקלוט טוב..