עזרה...

עזרה...

האם למישהו יש מושג איך קוראים לחומר בו משתמשים השחקנים לאפקט הדמעות?? והיכן ניתן להשיגו??? תודה.

sharon59

New member
שחקני במה לא משתמשים בו...

החומר הזה נועד לצילומי טלוויזיה בלבד. וגם אז, לא בכל הפקה מתלהבים להשתמש בחומר הזה. הבכי הוא מאוד מלאכותי, ולא דורש מהשחקן להיכנס לעצב של הדמות בצורה מעמיקה. משתמשים בחומר הזה בעיקר בטלנובלות ואופרות סבון, שם הצילומים מהירים מאוד, ואין לבמאי זמן להמתין שהשחקן יכנס לריכוז ויוציא דמעות. בתיאטרון, בהפקות טלויזיה איכותיות וסרטי קולנוע ממעטים להשתמש בחומר הזה.

lonestar2003

New member
אם הייתי יודעת הייתי עוזרת לך

ולא מתפלצנת על חשבונך מה שחקן עושה ולא עושה. אבל אני לא יודעת איפה ניתן לקנות. ממה שאני יודעת את יכול לשים קצת ליפ באלם עם מנטול ליד העין וזה אמור לעשות את האפקט. אולי טיפונת קטנטונת של שמן סיני ליד גזע האף (ולא ליד העין כי אז את בכלל תתעוורי) ותאמיני לי שתדמעי מזה. בהצלחה!

sharon59

New member
להתפלצן????

למה השימוש במילה הזאת. אף אחד לא מתפלצן. פשוט שאני קורא בפורום של אומנויות הבמה ששחקנית רוצה להשתמש בזה, אני מבהיר לאיזו מטרה זה נועד. אם שחקן במה ישים את החומר הזה, בלי לנסות להיכנס לעומק הדמות ולהוציא בכי אמיתי, אז מה איכויות המשחק שוות? באופן אישי אני לא יודע איפה קונים את זה. אם הייתי יודע, הייתי אומר לה. רק היה חשוב לי להגיד לה מה דעתי על זה. אני לא חושב שזה התפלצנות. בנאדם צריך לדעת לשמוע מאחרים דעות שונות משלו.

Awaken

New member
אפשר לקנות את זה בסנטר בתל אביב

ו- lonestar.... שוב הוכחת לי עד כמה הדעה שלך על משמעות המשחק שונה משלי...

lonestar2003

New member
אל תתיימר להכיר אותי או את

"משמעות המשחק" בעיני מהודעות. לא תגיע רחוק ולא תצליח לפרשן אותי, אז חבל על המילים. אין לך מושג מי אני, איפה למדתי, מי המורים שלי, מה הניסיון שלי, מה אני יודעת ולא יודעת, באיזה שיטות אני דוגלת ועל סמך מה אני אומרת את מה שאני אומרת. התכוונתי שלא תנסו לחנך את הבחורה או להטיף לה על "משמעות המשחק בעיניכם". תגידו "לא יודע איפה קונים" וזהו.

Awaken

New member
עם כל הכבוד...

אני יגיד לה מה שאני רוצה, וייעץ לה מה שבא לי.. יום טוב.

תודה....

קודם כל- באמת תודה על העזרה. חוץ מזה, אתם חופשיים להעיר ולומר את דעתכם אני לא לוקחת באופן אישי אני יודעת שזה לא משהו נגדי. בנוסף, כן, אני יודעת ששחקני טלנובלות ושאר טראש משתמשים בזה אצלי זה שונה. אני מצלמת קליפ שיש לי לילה אחד ויחיד לצלם אותו וכמו שאתם בטח יודעים- לילה של צילומים לקליפ של 5 דקות דורש עבודה אינטנסיבית ומהירה... [ככה זה עם קליפים וסרטים עצמאיים שאין לך ציוד להרבה זמן ואתה סוחב את השחקנים שלך במיוחד מהצבא כי על שחקן ואיכויות אתה לא תתפשר...] . ובדיוק בגלל זה אני זקוקה לחומר... כי לבכי אמיתי תידרש לפחות חצי שעה או יותר, וזה זמן יקר שאין לנו. התכנון המקורי הוא שהבכי יהיה אמיתי ושלי בלבד אבל גם אני וגם הבמאי מסכימים על זה שצריך גלגל הצלה למקרה שתוך 20 דקות אין דמעות. אז נכון שזה לא פסגת גאוותי שאני לא יכולה לייצר דמעות מהלב תוך 5 דקות [מי יודע אולי בצילומים אצליח] אבל אני יוצרת משהו ואני צריכה להיות מציאותית. המורה שלי אמר לי: "כדי ליצור את צריכה ראש בעננים... אבל רגליים על הקרקע". ושוב תודה רבה. עופר.

למעלה