עזרה

barmiz

New member
עזרה

כשהייתי ילד הורי לקחו אותי למחזות זמר. רק כשהגעתי לגיל גדול יותר התחלתי להתפתח בתחום וכבר קבעתי בעצמי מה אראה. לצערי הגיל הזה בא מאוחר מדי ופיספסתי עשרות מחזמרים. רציתי שתעזרו לי לצמצם פערים עם הדיסקים של מחזות זמר, שלא ראיתי בשום חנות עד היום, וניתן לרכוש אותם באתרי אינטרנט "מפוקפקים". אשמח אם תעזרו לי. בתודה מראש, ברמיז.

Nir5L

New member
לא הבנתי...

אני שהייתי קטן.. ההורים שלי היו אומרים לי את השמות של ההצגות ואני הייתי בוחר.. אתה בעצם רוצה לקנות קלטות של הצגות שעוד לא ראית?

barmiz

New member
לא...

קלטות אני אפילו לא אתאמץ להשיג, זה כאב ראש נוראי.... אני רוצה לשאול אם יש למישהו דיסקים, שירים או קטעי וידאו מהמחזמרים.

Nir5L

New member
אממ

תגיד לי אולי על איזה מחזות זמר אתה מדבר? כאלה שבמיוחד מעניינים אותך... ואני יגיד לך במה אני יכול לעזור ובמה לא..:\ אגב.. שלחו לי אתמול שירים של המחזמר "סינדרלה" שהיה בשנת 99 עם אורנה ומשה דץ, יוסי גרבר, שולה חן, ועוד...

barmiz

New member
טוף...

זורבה היווני, בת הים הקטנה, עלובי החיים (מ- 99 אם יצא), סינדרלה, רובין הוד, אלאדין, הגיבן מנוטרדאם, חסמב"ה. אלה בעיקרון.... טוב, תודה. מקווה שיש לך כמה מהם...

Nir5L

New member
אממ

זורבה היווני ממש לא אצלי.. בת הים הקטנה.. אני יכול רק לכתוב לך פזמון של שיר חח כי לא יצא דיסק ולא קלטת... אבל המחזמר היה ממש יפה!!!! סינדרלה.. בידיוק אתמול קיבלתי את השירים רובין הוד... רק תמונות.. אלאדין.. יש לי רק בוידאו הגיבן מנוטרדם - עוד מחזמר טוב - יש לי רק בוידאו חסמב"ה.. יש לי בוידאו ובדיסק:)

billygilman

New member
רשימת מלאי שיש לי.

צלילי המוסיקה: קלטת וידאו דיסק וקלטת טייפ + קלטת טיים עם ההצגה המלאה עליסה: קלטת וידיאו טייפ ודיסק זורבה היווני: קלטת וידיאו של המחזמר המלא עוץ לי גוץ לי שתי ההפקות האחרונות: קלטת ודיאו + דיוידי המלא של ההצגות + קלטת טייפ גריז: קלטת וידיאו + דיסק עלובי החיים (89): המחזמר המלא + קלטת טייפ ליידיס אנד ג'לטלמן: דיסק הלב: קלטת וידיאו + דיסק + קלטת + חומרים מאחורי הקלעים בן המלך ואני: קלטת המחזמר המלא + דיסק + קלטת טייפ המלך ארתור: דיסק מסביב לעולם בשמונים יום: דיסק מלך סיאם: ההצגה המלאה בקלטת וידיאו קטנטנות: ההצגה המלאה בקלטת וידאו חנלה ושמלת השבת (המקורי): בדיסק מותק הילדות התחברו: דיסק עלובי החיים חגיגות 20 שנה: הדיוידי + הדיסק (קניתי בלונדון) גברתי הנאווה: ההפקה עם רבקה רז תקליט וההפקה הלונדונית הנוכחית בדיסק (קניתי בלונדון) אוליבר: הדיסק הקוסם: קלטת טייפ + ההצגה המלאה אנני: דיסק של ההצגה ועוד הרבה דיסקים של אוספים וקריוקי של מחזות זמר ותוכניות, ספרים, תמונות, קלטות מאחורי הקלעים וכו'.... אם אתה רוצה משהו רק תגיד...

billygilman

New member
נזכרתי שיש עוד

חסמבה: קלטת וידיאו שלושת המוסקטרים: קלטת וידיאו פיטר פן בשתי גרסותיו: קלטת וידיאו של ההצגה המלאה, דיסק וקלטת טייפ הלב: המחזה, (כפי שפורסם לשחקנים). הכל אגדה: קלטת טייפ + המחזה כפי שפורסם לשחקנים הקוסם: המחזה כפי שפורסם לשחקנים. ויש עוד...

Nir5L

New member
בעעע

איך יש לך כוח לרשום את כל זה?! אין לי סבלנות לרשום את כל מה שיש לי... אהעההה אבל יש לי הרבהההה מאוד... כתבתי פה פעם.. אני אכתוב שוב בהזדמנות..

למעלה