עזרה

Dudley

New member
עזרה

אחותי ראתה עם בית הספר את אחים בדם, ומסתבר שהיא צריכה להביא את המילים של השירים עד מחר, ולא הצלחתי למצוא לה. אם מישהו יכול, אני אודה לו מאוד.

Cabaret

New member
נימ... אני יודע את כל השירים שם

בע"פ. אני הייתי מנהל הפקה של זה השנה בביה"ס שלנו. צריכה שיר מסויים?

mary lou

New member
כןןןןןןןןןןןןןן אני רוצה אני רוצה

יהההה אתה כזה בן אדם שולט :) מבחינתי- הכל טוף - כל שיר שלא יהיה אם אפר את השיר החמוד עם ה"אבל אם סופרים בלב עד עשר" חח מסכנות חברות שלי- כל היום אני שרה להן אותו ואני בכלל לא יודעת את המילים
או את המילים (לפחות חלק) של השירים של האמא ... והשיר עם ה"השטן כבר שם עלייך עין" שגם שכחתי איך הוא הולך- קיצר- כל מה שאתה יכול בבקשה...

Cabaret

New member
"משחק הילדים"

נימ.... השיר הזה, אז בהפקה שאנחנו העלנו, עשינו לזה עיבוד ושנינו פה ושם מילים, ככה שזה לא בדיוק מה שבית צבי שרו. תהנו! איזה עוד שירים את רוצים??

gypsy 14

New member
../images/Emo6.gif

אמנם לא אני ביקשתי את השירים אבל אם כבר שמת, יש לך אולי גם את המילים של "זה לא יכול להיות" (אם ככה קוראים לזה) ויש עוד שיר שאני ממש לא יודעת איך קוראים לו אני רק זוכרת חלק "שום דבר כבר לא בטוח המחר רקור וקר ומחירו כל כך יקר"......מקווה שהבנת על איזה שיר אני מדברת...... תודה מראש :):):)

Cabaret

New member
סבבה

אבל תצטרכו לחכות עד יום שני או שלישי... יש לי מבחן היסטרי בהיסטוריה.

mary lou

New member
נו איך היה המבחן?

אני מקווה שהלך טוב :) אניווי- תודה על השירים... ו... אפשר...אולי... בבקשה בבקשה... ת'מילים של השיר של האמא עם ה"..כמו עלה ברוח, שום דבר כבר לא בטוח, המחר, אפור וקר, ומחירו כל כך יקר..." וסורי אם עיוותתי את המילים לגמרי, פשוט שמעתי ת'שיר רק פעם אחת לפני יותר משבוע, ופתאום היום הווא התנגן לי בראש... אגב, איך קוראים לאחים בדם באנגלית? יש מצב להוריד שירים של המחזמר (באנגלית) מהאינטרנט?

Cabaret

New member
המבחן היה סבבה ו...

לאחים בדם קוראים blood brothers. העניין הוא שיש גם להקת רוק בשם blood brothers ככה שכדאי לך לא להתבלבל. אין בעיה, אני אוסיף את המילים של "תשלומים נוחים" (עלה ברוחחחח...) ואם יש לכם עוד בקשות תבקשו! רנן

gypsy 14

New member
תודה! ../images/Emo13.gif

אז אתה יכול בבקשה גם לשים את "זה לא יכול להיות"?

b e r g e r

New member
אם תוכל...

לצרף את המילים של "יום ראשון הארוך" - ההקדמה.. והשיר עצמו "לא יאומן"

b e r g e r

New member
יש לך את השיר "יום ראשון ארוך"

את ההקדמה.. ואז את השיר "לא יאומן, עוברים מכאן..." אודה לך מאד..

למעלה