עזרה....

צומיש

New member
עזרה....

לא ממש קשור אבל לחבר שלי יש יומולדת בקרוב ואני שובת ת'ראש מה לקנות לעשות לו.. אניךא רוצה משהו בנאלי... והוא לא מוכן בגדים/נעליים וכל מיני אביזרים כאלו... מדובר בסכום של כ-500 ש"ח אז מה אתם אומרים??? שוב תודה

אמ...

אם הבנתי אותך נכון,אז יש לך סכום של 500 ש"ח? אז יש שתי אפשרויות שחשבתי עליהן. 1. את יכולה לתת לו את הסכום הזה והוא כבר יעשה עם זה מה שהוא רוצה. 2. לעשות לו יום כיף

צומיש

New member
כסף...

בשום אופן זו לא אופציה אצלינן.. ויום כייף השאלה איפה ומה??? וספא כבר עשינו...

שריונר 7

New member
רעיון .

1.קחי אותו לצימר לסוף שבוע בצפון. 2.תישכרי חדר במלון ללילה בת"א ליד הים ותעשו ערב רומנטי.

MICHL99

New member
../images/Emo13.gif מזל טוב

אז ככה 1.תקני הרבה אלכוהול לכו לבית מלון ותעשו חיים . 2.או מתנה משעממת כמו:משהו לחדר,שעון,משקפיים.... (מה שהואט לא רוצה). אני ממלחצה תעשי את היום בילתי נשכח לכי על צימר או מלון הכי כייף בעולם לא????

צומיש

New member
מיכל...

שתיינים אנחנו לא.. וחשבתי על צימר.. אבל נראה לי דיי נדוש.. וגם זה סיפור איך נגיע וכל מיני כאלו.. ואם אני אלך על הצימר אני כנראה אסגור סיפור ב150$ בערך ונטוס לחול לסופשבוע אבל בכל זאת איזו מתנה שיהיה אם זה לא יצא???

MICHL99

New member
אוי רעיון מצוין

אבל חו"ל זה לא מסתכם ב-150$ מה עם ביבוזים ? היתי אומרת לך חלוק מגבת לכי ל"סבון של פעם" או "נרות בשנקין" ותוסיפי,או להכין לו משהו מיוחד תמונה יש ת'כישרון אולי? ואם יש לו רכב אז משהו לרכב ואם יש לו אז תיסעו לצימר ... או תתפנקו ביום מסאג'ים מפנק לא ספא רגיל משהו מיוחד 500 ש' זה הרבה ויש מלא ימי פינוק עם ארוחה בסיטי טוואר אם את מהאיזור בהצלחה ותהנו

צומיש

New member
ביזבוזים..

על חשבונו מה אני רוטשילד??. אני כולה חיילת משוחררת
ספ"א מצינו... רכב לא רק שלו.. ולהכין לו בלי ע' רעה הכנתי כל מה שהיה צריך מלוח מודעות ועד שעון קיר..

MICHL99

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo6.gif טוב לכי על סוף שבוע

בחו"ל ביבוזים עליו ייאלה סגרנו

צומיש

New member
חשבתי על משהו אחר...

אז רעיונות לצימרים איכותים עם ג'קוזי אם יש אפשרות ספא אני אשמח... ושיודע לחגוג את האירוע ז"א לפנק..

m i k a3

New member
אני בעד מתנות מקוריות

אני אתן לך שתי דוגמאות למתנות שאני נתתי לחבר שלי: 1.זיפו עם חריטה "you light my fire" ואפשר גם "תדליק אותי" ועוד. מצעים יפים שרקמו לי עליהם על שתי כריות ועל השמיכה. לדוגמא על כרית אחת "ל-*** שלי " כרית שנייה "מזל טוב" ועל השמיכה "מכסה אותך באהבה"(זה מה שאני עשיתי) או "תשאיר לי מקום לחבק אותך בחלום". וכמובן שמה שהכי חשוב זה איך את נותנת לו את המתנה. כמובן שלא מצעים מקופלים , אלא שימי אותם על המיטה , שימי נרות בחדר , שוקולדים/בלונים, איך שבא לך , ושהחבר שלך לא ייכנס לחדר עד שיהיה מוכן! זה יכול להיות אחלה מתנה מרגשת ומקורית..מנסיון!

תלאבובה

New member
ספ"א?

אממ כמה רעיונות בואי נראה... אפשר איזה יום כיף של ספורט אתגרי נגיד סנפלינג, צניחה, משהו כזה.. בנים אוהבים את זה אני משערת.. אילת? ארוחה באיזו מסעדה יקרה (פאפאגיו מומלץ)

אורי-

New member
אני יודע מה לקנות לו ב500 שקלים

תקני לו
(נו , יש בדיחה כזו , על ילד מפגר "אני יודע מה הבעיה של האוטובוס" )

למעלה