עזרה!

v i k i D

New member
עזרה!

יש לי כמה בעיות..ואני אשמח אם תוכלו לעזור לי !
אני לא יודעת למה להתחפש!@ חשבתי להתחפש לשפן. יש לי אוזניים ופפיון, אבל אני לא ממש סגורה על זה.. אם יש לכם הצעות, רעיונות, או שאתם חושבים שאפשר לשפר את התחפושת, אז בבקשה תכתבו לי.
חברה טובה שלי, מתכננת להתחפש עם עוד ילד אחד. אין לה מושג למה להתחפש, וחשבתי שיהיה נחמד אם אני אעזור לה.. (או יותר נכון אתם.) כאן מגיע הקטע שבו אתם נכנסים.. אם יש לכם רעיונות לתחפושת של בן ובת .. (עדיף מקורית) אז תודה רבה.!@ בתודה מראש :) VIKI D

snigels

New member
אני אנסה לעזור לך

רעיונות לתחפושות בזוג: * אדם וחווה * ג'ין וטרזן * פרד ווילמה פלינסטונס (או בטי וברני) * היפה והחיה בקשר לשפן... נראה לי שכדאי לך לוותר על זה. התחפושת הזאת די שחוקה ומאוסה, אם אין לך רעיון להפוך אותה למשהו מיוחד עדיף לך לוותר. מקווה שעזרתי....

LipStiK

New member
אז ככה....

בקשר לתחפושת שלך -שפנפן-: בפורום "אין ואאוט" יש שרשור שמישהי שאלה על תחפושת לשפנפנת פלייבוי... את מוזמנת לקחת רעיונות, זה בעמוד הראשי:)
בקשר לתחפושת של חברה שלך וידיד שלה.... בן דוד שלי וחברה שלו התחפשו שנה שעברה לבוני וקלייד (מהסרט, לא השיר של ביונסה וג'יי-זי). חברה שלי התחפשה עם ידיד שלה שנה שעברה לאדם ואישה קדמונים... אתם יכולים להתחפש לסרסור וזונה (עד כמה שזה נשמע רע זה יוצא מזה מדליק), גאדג'טס... מקווה שעזרתי

glory the god

New member
עוד רעיונות לבן ובת:

כיפה אדומה והזאב הנסיכה והצפרדע עמי ותמי אהמ...לא הצלחתי לחשוב על עוד כרגע...

kaminero

New member
תחפושות

שנה שעברה התחפשתי לשפן וזה יצא ממש חמוד מה שעשיתי זה בגדים לבנים מסכה פפיון בתחת ולפי דעתי מה שעשה את התחפושת היה זה שמתי שאמא תפרה לי את העיגול הורוד לחולצה אז זה התנפח והחלטנו למלות את זה בצמר גפן וזה יצא ממש חמוד ואת תמיד יכולה ללכת עם דלי עם גזרים
אני אגיד לך תחפושות שאני וידידה שלי מתלבטים אם להתחפש להן שהן או פרד ווילמה פלינסטונס כמו שאמרו כבר או פופאי ואוליב אני אשמח לקבל גם תגובה איזו תחפושת עדיפה לפי דעתכם ואיך אנחנו יכולים לעשות אותן מקווה שעזרתי

למעלה