עזרה..............

מ מ מיתר

New member
עזרה..............

אני חייב לחבר שלי 300 ש"ח עד מחר מה אני עושה!?אין לי שקל.... והוא חבר טוב שלי ואין לי מה לעשות

sweet 666

New member
הוא בטח יוותר לך, אם הוא חבר כל כך

טוב, לא? כלומר, לא יוותר, ידחה את זה...

bobby6killer

New member
באסה....

אמממ תמכור את עצמך לזנות... מאיפה לי אחי אין דרך להשיג 300 שקל...ואם להיות רציניים תבקש מאבא ואמא 100 שקל ותגיד לו שאת היתר תחזיר לו בעוד שבוע ואז יש לך שבוע לנסות להשיג 200...

מ מ מיתר

New member
אחי עוד חודש הוא טס לארה"ב

ומחר הוא צריך להחליף את הכסף לדולרים ואין לי מה לעשות איזה שיט........

Punkit1

New member
לא נעיםםםם...לא נעים בכלל...

חח איך הגעת למצב שאתה צריך להחזיר לו 300 שקל!?

מ מ מיתר

New member
הייתי צריך לקנות קומפלט

עולה 900 ש"ח אספתי מחברים כסף וממנו הכי הרבה........

Lind0r

New member
ולא רק זה...

אתה גם דפוק! מי לוקח מחבר 300 שקל?! זה ממש מוגזם... וזה לא מקרה של חיים או מוות...

omni96

New member
יש לי פיתרון !

בוב הבנאי יצליח לתקן ! כן כן כן כן כן ! לא קשור אז ככה... תעשה חור עגול באמצע הקרש ותמכור אותו !!! סתם לא יודע אתה יכול להלוות מההורים או משו

bobby6killer

New member
יש לי תרופה לבעיה שלך!

אבל יש קץ'.. תגיד הוא נוסע על סקייט? אם כן אז תן לו את הקרש שלך ותשיג 230 שקל כדי לקנות תקרש שלי...אז אל תיסע איזה שבוע עד שתשיג 230 שקל...עדיף מאשר לדפוק חבר...

bobby6killer

New member
יש פה פתרונות הקפצה

צה צה צה צה צה צה צה צהצ הצהצהצה כמה כח יש לאהבה..יכולה לנצח את האהבה )(משהו דיאמונדס-ערוץ 24 כל היום) בקיצור האהבה יכולה לנצח את הגאוווה יעני הומואים אתם קקה-מצעד האהבה יכול לנצח את הגאווה!!

holly shit

New member
Holly Shit..../images/Emo9.gif

סתם..אבל זה בין השירים המכוערים שראיתי 5 בלונדיניות ואחת בהיריון,לאן הגענו?!? "במכונית שלי במכונית שלי..."-זה שיר טוב,אין על מיכל אמדורסקי (הכוסית הזו!!) סתם הקיצר...תתעלמו.

למעלה