עזרה...

antianara

New member
עזרה...

שלום יש לי בעייה אני אוהבת חתולים מושבעת ואני גרה במעלה אדומים במעלה אדומים יש הרבה סאדיסטים וקצת שטאניסטים אשר רוצחים את היצורים העומללים האלה מה אני יכולה לעשות?! שלכם אנטיאנרה....

מדיאה

New member
זה קיים גם בטבריה...

בעיקרון יש לי פאמיליאר שהיא חתולה לבנה חצי ראג דול חצי פארסית חמודה לאללה ומכיוון שהיא מופיעה לי בדיוק באמצע הכישוף ואני מפחד לאבד אותה יצרתי לה ספירת הגנה שניזונה מעצמה ועכשיו אני יכול לישון בלילה. בעיקרון תעשי סיגלים או סוג אחר של כישוף בזק ותכסי כל חתול שאת יכולה למצוא... שיטה דפוקה אבל עובדת מדיאה

white-raven

New member
זו הולכת להיות עבודה ארוכה מאוד...

ומה עם החתולים המתנגדים? למה פשוט לא להטיל קללה עסיסית ואכזרית על השטניסטים כאות אזהרה על כך שיש ישות חזקה יותר באזור שלהם שתפגע בהם במידה והם יעשו משהו...

antianara

New member
עובדת עצות!

אז מה עלי לעשות?!! מאיפה אני יכולה להשיג את הכישוף?! שלכם העובדת עצות אנטיאנרה

morning star

New member
מתנצל מראש על הציניות

כישוף: לאחר טיהור ומדיטציה, עשי את הדברים הבאים: 1) הרימי את שפופרת הטלפון 2) חייגי לפי הסדר הבא את הספרות "1", "0" ושוב "0" 3) תשאלי מה צריך לעשות אם זה לא יעזור, יש דבר חלופי: פתחי את ספר הטלפון בערך "צער בעלי חיים" וספרי להם את מה שקורה... וגם אם זה לא יעזור - תארגני כמה חבר´ה מהשכונה שיארגנו למתעללים הכרות עם מדרכת האספלט. שלך הנווד

antianara

New member
.....

דבר ראשון כל מכריי חיים בבית שמש או בירושלים דבר שני המשטרה לא שמה על החתולים!!!! ודבר שלישי אין סניף של צער בעלי חיים במעלה אדומים!!! ודבר רביעי אתה יודע כמה פניות יש לצער בעלי חיים?!!!!! שלך אנטיאנרה!!!

חתולים...

תנסי קודם כל להרגע לכי לוטרינר, אם תראי לצער בעליי חים שבאמת אכפת לך הם ישממו עלייך-ישנם עוד אגודות לבעליי חיים- למשטרה תגידי שיש "עובדי שטן" באיזור ותספרי להם על כל מה שהם עושים....הם יעשו משהו וכך גם החתולים לא יפגעו.. תנסי ואל תשללי כל דבר.. שלך

אתם צרכים להגיד תודה ש....

אתם צריכים להגיד תודה שיש לכם צער בלי חיים, אצלנו באילת סגרו את צער בע"ח לעיריה אין תקציב(מעניין למה)

לא אמרנו שאנחנו לא אומרים תודה..

אם זה חשוב לך שיהיה צער בעליי חיים באילת אז תעשה משהו. במקום כל המלונות האלה! וכל הסוסייטי האילה שבאים ודופקים ארוחת בוקר בטונה כסף, ואחר כך עושים על האש את הכלבים, כי נגמר כל האוכל, כי כל המליאנים אוכלים את הכל!! תעשה משהו!

nepthys

New member
הממ...טוב,

גם אצלנו היו "שטניסטים" כביכול, שהתגלו כילד ג´ינג´י בן 6 שאני עצמי תפסתי דורס עם האופניים שלו גורי חתלתולים. מה שאת עושה זה פשוט להיות שייכת לאותו הזרם העלוב של אנשי התקשורת מחפשי הסקופים. "כת השטן" של ממש בארץ, אחת שלא משמידה ראיות ואחת שבאמת עושה הקרבות בכזו צורה רצינית.... לא נראה לי. מה שאת יכולה לעשות זה להגן על החתול שלך. פשוט לשמור עליו לא מחוץ לחצר/בית שלכם. זה הדבר היותר מעשי ויותר בטוח שתוכלי לעשות. תחשבי קצת יותר בצורה מעשית...

הממ....טוב,

תשמעי היא דיברה על כל החתולים לא רק החתול שלה. למה את חושבת שהיא לא חושבת בצורה מעשית?...עובדה שהיא פנתה לעזרה-זה אומר משהו- אה, ובסה"כ אני בטוחה שהיא ילדה שאכפת לה מזה והיא לא משתייכת "לזרם העלוב" שוב- ה"שטניסטים" היא בכוונה הציבה את זה במרכאות בהודעה שלה כי אין שטניסטים בארץ(אלא אם כן זה ילדים מתלהבים שמצירים כוכב מחומש:"אוו היינו פה ותזהרו כת השטן שולטת בלה בלה בלעעע..." שלך חח זה טימטום

nepthys

New member
את רוב המסר שלך לא כל כך

הבנתי, אז אני אגיב לחלק העיקרי, שהחשוב יותר מבחינתי. בנאדם הולך לים. הוא לא רוצה להישרף מהשמש הארצישראלית הנוראית שלנו. מה עדיף שהוא יעשה ומה יש יותר סיכויים שיעבוד, תפילה לאל השמש, או מריחת קרם שיזוף? כאן אותו הדבר - במקום לעשות רק כישוף, היא צריכה לחשוב על הצד המעשי יותר - פשוט לשמור על החתול שלה. מעבר לזה, יש מספיק כישופי הגנה חמודים און ליין שניתן לעשות, אבל אסור לסמוך על זה בלבד.

antianara

New member
תודה למידנייט

קודם כל תודה שאתה מגן עליי.... דבר שני אני כן חשבתי על הצד הפרקטי.... ופניתי לכל מני אנשים אבל לאף אחד לא אכפת!!!!! לאף אחד!!!!!!!

antianara

New member
אופס..סליחה

סליחה את בת אז תודה שאת מגנה עליי... אופסס... :) מצטערת... ולנפטיס.... אסור לשפוט אנשים לפני שמקירים אותם ואת שפטת אותי!!!!

nepthys

New member
את פשוט מסוגלת לשגע אנשים

בכמה שאת סגורה לדעות של אחרים. וזו המילה האחרונה שאני אומרת בנושא הזה, הגיע הזמן שתלמדי לקבל גם דעות שונות.

Justin Angel

New member
למעשה...

אני לא שם קרם הגנה שאני יושב ונהנה מהשמש :) קצת קרנים אולטרה-סגוליות קטלניות לא הרגו אף אחד :) בכל מקרה, אני מקושר לאלמנט האש (וברור שהתאמנתי על זה) אז אני יכול לסבול את החום וההשפעות שלו. אני לא נשרף מהשמש ולא משתזף גם יותר מדי טוב :) ויש משפט שאני מאוד אוהב ,שלפי דעתי מתמצת את הממש ממש בסיס של מאגיה: if you belive in what you see ,then it will soon become reality.

antianara

New member
סליחה?!!!!!!!!!!!!!!!!

אני מסוגלת לשגע אנשים?! סליחה?! את ביקרת אותי ואמרת :איך אמרת אהה כן:" את בטח שייכת לאותו זן עלוב של אנשים שמחפשים סקופים ..." משהו כזה נכון?! אז את מה פתאום לא שיגעת אותי עם ההעלבה הזאת...!!!! לי באמת ובתמים אכפת ממה שקורה בעיר לחיות..... ולא אני לא מחפשת סקופים אני רק בקשתי עזרה....אבל לא את בקרת אותי והעלבת אותי בצורה כזאתי ועוד לאחר מכן הוספת שאני מסוגלת לשגע אנשים!!!! אני לא חושבת!!!!!! בתודה שלך הנעלבת מאוד אנטיאנרה!!!!!!!!

למעלה