עזרה !

blinker182

New member
עזרה !

יו ! אם מישהו יודע מאיפה אני יכול ליקנות את Mark Tom & Travis Show מקורי אם מישהו מוכר משומש או איפה אני יכול ליקנות חדש או משומש או מאיפה אני יכוןל להזמין בבקשה תעזרו לי תודה רבה ^^

אפשר להזמין

אותו מ"דיסק סנטר" בדיזינגוף סנטר בת"א או לחכות שיהיה לך מזל ולמצוא אותו בחנות הקרובה לביתך

blinkme

New member
לך לאוזן השלישית או משו בת"א.....

אני מצאתי שם ב30 שקל-מקורי! טוב נו זה היה לפני שנתיים בערך אבל בכל זאת!

blinker182

New member
אין לא שם ולא שם

אין את זה בסנטר הפסיקו לייצר תדיסק אז אין אותו וגם לא באוזן חיפשתי בארץ בכל כך הרבה מקומות חיפשתי בהמון מקומות בעולם אין פשוט אין אם מישהו מוכר משומש דברו איתי !

אם אתה רוצה

אני יכולה לצרוב לך, ולהביא לך את זה עם העטיפה המקורית של הדיסק... כי לי היה את הדיסק, וחברה שלי לקחה אותו איתה לקנדה כשהיא עברה לגור שם. ולא החזירה לי אותו, כפיצוי היא הביאה לי את הדיסק שלה.. ככה שיש לי עכשיו 2 עטיפות ודיסק 1.

Punkit1

New member
חחח טום מטריד את קון מסאם 41....

זה ראיום עם דייב מסאם 41: PC: You've been on the road with Blink 182. Dave: Yeah, Tom (from Blink 182) tried to get into Cone's bunk one night and rape him. It was funny. I was in my bunk with my curtain closed. It was like three in the morning and Tom comes on our bus and starts going "Where's Cone, where's Cone". Someone says "He's in that one". So he reaches in and he's going "Cone, Cone, come on" and Cone's going "Tom, fuck OFF. Tom STOP". And I'm looking out of my bunk and I'm going "What's going on" and Tom has got his head in Cone's bunk and he's going "Cone don't fight me, Cone I want it". It sounded just like that. It was funny. חחחח הטרדותתתת...

למעלה