עזרה...

עזרה...

אני לא מבין באיפור בכלל מישהו יכול להגיד לי איך אפשר להסתיר שחור מתחת לעיניים ז"א לטשטש במקום מייק אפ..

MACgirl

New member
עדיף לחפש אצל חברות לאיפור מקצועי

כגון איל מקיאג' או בועז שטיין או גיורא שביט.

yottami

New member
אני דווקא חושב שהחברות המקצועיות

הללו מוציאות קונסילרים עבים מידי......ומי שקונה אותם צריך לדעת ממש להשתמש בהם טוב........הקונסילרים הכי מוצלחים ואיכותיים הם דווקא של אסתי לאודר קליניק.....פשוט מעולים והמאפרים המקצועיים שיודעים להעריך איכות בהחלט משתמשים בהם.......שורה תחתונה הם טובים יותר

MACgirl

New member
אין לי שום דבר נגד

אסתי לאודר או קליניק אך יש בעייתיות עם חברות מסחריות שכל מטרתן היא רווח ואז מערבבים חומרים מסויימים שמדללים את הפיגמנטציה באיפור ואז המוצר נגמר מהר יותר והלקוח שו חוזר וקונה..נכון שצריך לדעת להשתמש במוצר מקצועי ולכן יש אותנו המאפרים למטרה זו.

yottami

New member
מאק גרל....תקשיבי חמודה אני ממליץ

לך לקחת מייקאפ של איל מקיאג' או של בועז לצורך העניין גשי איתו לסופרפארם...השווי אותו לקליניק או אסתי לאודר או ג'יבנשי ותראי את ההבדלים...המייקאפים יותר איכותיים ...זו עובדה...כנל שפתונים וגלוסים....אני לא מדבר על צלליות.....אבל לגבי חברות מסחריות הרי כל מה שמוכרים לנו הוא מסחרי למטרות רווח...ולכן האנטרס הוא לעשות מוצר איכותי....כדי שיקנו אותו כמה שיותר אנשים.....

MACgirl

New member
יותם היקר../images/Emo140.gif

חבל לנו על הוויכוח מכיוון שכל מאפר/ת עובד/ת לפי איך שהוא אוהב. אני מכירה נשים שעברו ממייקאפ של שאנל וגיבנשי היוקרתים לזה של איל מקיאג' ולא מחליפות אותו.. כל אחד לפי העדפתו האישית וזה בסדר. אני במקצוע כמעט 8 שנים ולדעתי הבסיס הוא הדבר הכי חשוב באיפור. ולא סתם קוראים למייקאפים מקצועיים "מקצועיים" כי השאר הם פחות.. אולי הם מספקים את רוב הנשים אך כשמנסים את אלו המקצועיים יש הבדל.. וחוץ מזה, כל אחד יושב על אישה זו או אחרת בצורה שונה. אני בהחלט מכבדת את העדפותיך ואם אתה מעדיף לעבוד עם משהו אחר נפלא!!

eldargranot

New member
לא נעים לי להתערב..

אני יודע שזה לא הוויכוח שלי אבל בכל זאת.. תראי, אנחנו יכולים לא להסכים עד מחר אבל ישנן עובדות והן שלמשל מייק אפ של קליניק מכסה טוב יותר ממייק אפ של איל מיקיא'ג. הוא איכותי יותר בכל המובנים, את יכולה לא להסכים זה באמת בסדר אבל מה לעשות שככה זה... אני למדתי מהנסיון שכל חברה טובה בתחום מסוים משלה, כלומר אין אף חברה שטובה בכל התחומים, שוב לדוגמא, לקליניק הצלליות לא משהו בכלל אבל באמת שהמייק אפים שלהם מצויינים. או לדוגמא מייק אפ פודרה של שיסיידו טוב יותר משל איל מיקיא'ג. לגבי איך שהעור קולט את המוצרים אני חושב שזה רק אלרגיות וכאלה, לא נתקלתי במישהי שמקבלת את אותו גוון מייק אפ בצורה שונה ממישהי אחרת, שוב אני מדבר מבחינת פיגמנט.

קונסילר פחות מומלץ.

קונסילר זה בעצם מייק-אפ אבל ממש דחוס, וזה נורא כבד. שלא לדבר שהם בדרך-כלל באים בגווני ורוד...(לא טוב). אני ממליצה על מייק-אפ שהוא בהיר בדרגה אחת מעור הפנים. ככה אתה שובר את הגוון הכהה (שהוא בעצם הצל הטבעי שמתחת לעיניים)!

madow

New member
איכס קונסילר

בחיים שלי לא שמתי קונסילר זה סתם מיותר, הכי שווה המייק אפ של קליניק ויש גם אחד מעולה של אסתי לאודר! אבל אין על הנוזלי של קליניק וכמובן הפודרה המדהימה שלהם.

מירבאר

New member
זה ממש לא נכון יש מקרים שחובה לשים

קונסילר, כשיש כהויות מתחת לעיניים או כשיש הבדלי צבעים בעפעף, צריך פשוט לדעת לעבוד עם קונסילר אבל זה דבר מעולה כמובן שלא באופן גורף אלא רק למקרה צורך ממשי

madow

New member
עדיין קונסילר לפי דעתי זה מיותר

אבל מצד שני לי אין שקיות מתחת לעיניים או שאר מיני מזיקים, ככה שאף פעם לא הצטרכתי להשתמש בקונסילר.

מעניין לדעת

מי שנמצא בפורום הזה אלה חברים שלמדו איפור או סתם בא לכם ללמוד אחד מהשני?.????? זה ממש מוזר לי לשמוע מאפרת מקצועית שתגיד איכס על מייק אפ!!!!!!!!!!!!!! זה הבסיס

madow

New member
לא אמרתי שמייקאפ מיותר

ההפך מייקאפ חשוב מאוד אבל לפי דעתי מספיק מייקאפ ופודרה ואין צורך גם בקונסילר שהוא כבד לאללה. ויש בנות שלא משתמשות במייקאפ כי יש להן עור פנים משולם אז לא כל אחת צריכה למייקאפ.

KerenWelling

New member
קולסילר הוא ממש לא כבד...

והוא ממש לא בא בגווני ורוד... אני משתמשת בקונסילר כשלפעמים יוצאים פצעים אדדמים כאלה מעצבנים...

מירבאר

New member
אין תשובה קבועה זה מאוד תלוי בצורך

האם יש כהויות, האם יש פצעים, האם יש פיגמנטציה וכו'

KerenWelling

New member
את הקונסילר שמים מתחת למייק-אפ

שמים את הקונסילר נקודתית על הפצעון\הדבר שאותו את רוצה להסתיר, אז מטשטשת מעט עם האצבעות\ הספוג של המייק-אפ. לאחר מכן שכבה דקה של מייק אפ נוזלי. וזה הבסיס שלך.

למעלה