עזרה!!!

L i l o o S h

New member
עזרה!!!

אני הולכת למסיבה בפורים (אני יודעת שזה עוד חודשיים, אבל אני לא רוצה להשאיר את זה לרגע אחרון) שהנושא שלה הוא מכונת הזמן..איך להתלבש?? חשבתי על היפי, האלו משנות ה-60..מה דעתכם ויש עוד רעיונות?? תודה!! נ.ב! אל תגידו לי שלהתחפש זה תינוקי, כי במסיבה הזאת כולם יהיו מחופשים, ואני אוהבת להתחפש!!

No BoDy1

New member
חח, אשכרה, יש מלא זמן...

זה הדאגות שלך?!?!?! חחחחחחחחח

אוו ווה..

עד פורים יכולים להיכנס ולצאת המון פריטים ובגדים.. אם את מפחדת להגיע "לרגע האחרון" אני ממליץ לך אם כבר לפנות לפורום ככה שבוע לפני.. אז נוכל לכוון אותך יותר ולעזור יותר..

Adva Ronen

New member
מי לא התחפשה ל"מלכת הכוכבים"?

או "מלכת הלבבות"? בכיתה א'-ג'.. כל הזמן... כמו שאחי הקטן (כיתה ג') חורש על בטמן, סופרמן וקאבוי כל שנה

Dool

New member
ילדי הפרחים../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif|מא

Adva Ronen

New member
ווווואו....... פורים הוקדם../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

אל תעשי לי את זה.. אני באמת מחכה לחופשה הזאת... פורים... לא יודעת... אני תמיד מוצאת בחצי דקה האחרונה...

LipStiK

New member
אולי זה מוקשם מדי אבל אני אעזור לך

בכל זאת...חח ד"א ההיפים היו בשנות ה-70.... ובגלל שלדעתי חצי עולם יהיה לבוש כמו ילדי הפרחים (שנות ה-70) אז תלכי על רעיון ממש מגניב.... למשל משהו בסגנון הקברט של שנות ה-20 ו-30 (כמו בסרט "מולאן רוז'") או תלכי ממש רחוק ותתחפשי לאישה קדמונית... חח ראיתי שני ילדים בבצפר שלי שנה שעברה שהתחפשו ככה... לבן הייתה מן חצאית כזאת מ"עור" ולבת הייתה כמו שמלה עם כתפייה אחת, כאילו ככה זה חתוך.... אבל לפי דעתי- הקברט...
גם אני חשבתי להתחפש ככה...

טעות בידייך...

ההיפים היו בשנות ה60 ובשנות השבעים המוקדמות רובם נלעמו והחלה תקופה חדשה של הדיסקו... צריך לדעת הבדלים בין הדיסקו עם האפרו להיפים עם השיער הארוך... בעיקרון התקופה של ההיפים שסימל אותה ה"free love" לאט לאט גילו שזה גורם למחלות ובשנות השבעים זה לאט לאט נפסק ובתחילת שנות השמונים אחוז קטן האמין באהבה חופשית.

סמל השלום

התחיל גם כן בשנות ה60 מהסיבה הפשוטה,מלחמת וואטנם שהייתה באותה תקופה. ואני ממליצה לכם לראות את הסרט או המחזמר שיער שהוא מסיבר טוב מה היה בשנות השישים. או תבררו לעצמכם על ה woodstock

נועה334

New member
גם אני ראיתי רק את הסוף

ובכל זאת בכיתי... אבל זה כי אני ממש רגישה לסרטים עצובים.

למעלה