עזרה

דתי בדם

New member
מה עושים כשעצובים?

שמחים :) ברצינות, זה תלוי מה סיבת העצב. אין תשובה כללית אמיתית , כל מקרה לגופו. ומה שלא יהיה צריך לדאוג שלא לשקוע בו (ע"ע חגי..)

בערך...!

בס"ד אחותי הורידה כמה קטעים והיום היא סיפרה לי.. ואז זה עשה לי עוד יותר חשק! אז הורדתי גם איזה שיר שלה...

חחחח

בס"ד מה זאת לא הצעה טובה?...

../images/Emo101.gif

אז ככה.... את יכולה מצד אחד לשקוע במרה השחורה...[שזה הכי קל...] ואז לקחת סכין או כל משהו אחר חד....ו........ או שמצד שני את יכולה לחפש דברים משעשעים ונחמדים שיוכלו להפיג ולשמח את העצב שבך...... אם יש משהו אחר שאני יכולה לעזור......

tamarhp

New member
יש כמה דרכים...

1. לדפוק את הראש בקיר. עוזר בעיקר כשאין דרך אחרת. הכאב גורם לך לשכוח מכל שאר הדברים. 2. בוכים בשביל לפרוק את העצב... מתאים לבנות שבינינו.. 3. נכנסים לפורום שלנו בשביל להנות קצת 4. השיטה הסדוקה והיעילה ביותר - מדברים עם יובל

tamarhp

New member
דווקא זה בא באופן טבעי

ומיכל ראתה התקפה כזו בשידור חי

וואלה גם אני עצובה עכשיו

ב"ה אבל משתדלת לחשוב על זאת שגרמה לי להיות עצובה שהיא לא כזאת חכמה וב"ה יהיה טוב ולהיות שמחה

מוצארט

New member
אנחנו שרים לעצמנו שיר קטן בלב...

והוא הולך כך: אם אתה עצוב, ואין לך תקווה ויודע או לא יודע את הסיבה אם אתה לבד תועה באפילה ולא יודע את הדרך אל האור אז קומי נשמה וזעקי בכל כוחך אל אלוהייך והוא ישלח מלאכו לפנייך ויראה לך את הדרך אל האור כשאני עצוב, אני מזמזם לי את השיר הזה, זה בהחלט משפר את מצב הרוח.

למעלה