עזרה!!

pume

New member
עזרה!!

חג שמח!!!
אני צריכה עזרה וחשבתי לפנות אליכם... יש לי חתונה במשפחה עוד חודש... וכמובן שאין לי עדיין בגדים... ואני צריכה את העזרה שלכם!! זה יהיה ב"סיטי טאוור"
ויהיו שם המון אנשים מפורסמים ואני חייבת להראות שונה ממה שאני נראת ביום יום (אממממ קפוצ'ון\חולצות מאגניבות וג'ינס סקייטרי ... סגנון ניו-יורקי כזה
)... הקטע זה שאני שונאת שונאת שונאת שמלות וחצאיות וכל אלה!!! מה אני עושה
תודה רבה!!!
פיום

עצה קטנה שווה הרבה../images/Emo13.gif

אני ממליץ לך ללכת לקניון "ארנה" יש שם הרבה חנויות שאין בקניונים או מרכזים אחרים.. הרבה חנויות של מעצבים ורשתות בינלאומיות = מבחר גדול ובחלקו מיוחד = יקר

לדעתי, בשביל לשבור את המראה ולדפוק

הופעה את חייבת שמלה או משהו אלגנטי. אם יש אפשרות והתקציב לא מוגבל הייתי ממליצה לך לקפוץ ליוסף, לנעמה בצלאל, לטובל'ס וכדומה ולחפש... (בחנוכה יש בהרבה חנויות מעצבים מבצעים- שווה לבדוק!)

dark eyes

New member
תלוי באמת בתקציב

אבל מזרחי הוא המעצב ב-ה' הידיעה לאירועים כאלה, אם את לא אוהבת שמלות וכאלה, יש תמיד את האופציה המאוד נגדית ומאוד מושכת אבל שימי לב היא לא זולה משמלה מרשימה
את יכולה ללכת במראה הגברי ז"א ישנם המון חברות שעשות חליפות בקווים של חליפת גברים רק לנשים, זה מאוד יפה וסקסי אם יש לך את הרצון לזה, עם נעל עקב עדינה זה שובר קצת את המראה הגברי ומוסיף קצת שיק, כמובן שעושים את הבגדים האלה בנגוד לחליפות של גברים הם מהדקים את זה בתחת ותר צמוד יותר כל החליפה... ובמקום מקטורן ז'קט את יכולה ללכת עם מחוך צמר על החולצה המכופתרת ראיתי את זה בהרבה מקומות זה סטייל מאוד אירופאי חנויות כמו זארה מנגו עושות את זה וכמובן היקרים יותר שהם המעצבים

pume

New member
תגובה

התקציב בערך 1000 שקל משהו כזה... הבעיה שלי היא שאני סה"כ בת 15... אז חליפה זה ממש לא ריאלי... תודה בכל אופן... הייתי היום בשנקין וראיתי 2 שמלות (!) ממש יפות... אבל הם לא התאימו... אחת של רונן חן והשנייה של טובהל'ס נראה לי... תודה רבה בכל זאת....
פיום

טובל'ס, מתה על העיצובים...

אני ממש ממליצה לך להסתובב בדיזינגוף ובאבן גבירול. שם תמצאי חנויות מעצבים עם עיצובים מעניינים, שאני בטוחה שיתאימו לתקציב שלך... אגב, אם לא סגנון רשמי וזוהר כזה, את יכולה ללכת על הסגנון של סיגל דקל (מראה הבובה, הנזירה, יש לה דברים מדהימים) או כמו שכבר ראית- טובל'ס.

dark eyes

New member
הבעיה איתה

שהיא מאוד בסטייל זרוק, יותר יום יומי. אף פעם לא ראיתי משהו שלה שהוא מנסה להרשים או משהו לערב סקסי כזה... הכל זה בסטייל יותר פריקי היא לוקחת את הבגדים שלה למקומות מאוד מעניינים בניגוד לשאר, אבל משהו לערב אני בספק

No BoDy1

New member
סגנון ניו יורק.. העצה שלי היא להכיר

אותי.. :) חולה על הסגנון הזה..

pume

New member
חחחח../images/Emo99.gif

יפה יפה... סגנון ניו יורקי שולט!!! דווקא מאיפה שאני אנחנו מיעוט... חחח.... רק אני וחברים וחברות שלי... אתה יודע איפה אפשר להשיג חולצות של ספיטפייר (
) לבנות? ארררר כל החולצות רק שחורות\אדומות\כחולות... חיפשתי לבנות (וגם בשביל בנות...
) ולא מצאתי... אררררררר!
פיום

No BoDy1

New member
יש ל קפוצ'ון של SpitFire וגמני לא

רואה ממש קפוצ'ונים לבנות.. וגם אנחנו במיעוט.. בח'ברה שלנו זה אני וחבר שלי.. אבל אני וחבר שלי יש לנו עוד קבוצת ח'ברה ששם זה דיי שולט הסגנון.. וזה גם לא חבורה גדולה.. :)))

סאב365

New member
סגנון ניויורקי-מאיפה אתן קונות מכנס

ים בסגנון הזה? כאילו.. חנויות וזה? אם כבר מדברים.. אז כבר:) ובכלאופן- לכי על שמלה. שחורה, מחשוף,משו כזה משולש ברגלים.. משולשים.. עזבי, לא 'דעת להסביר, אבל שמלה- דפנטלי. ולדעתי גם שחורה, אבל זה כבר שיקול של מה מתאים לך ולאירוע:))

No BoDy1

New member
אמממ כנסי מותק

א. אני בן ב. בכל חנות גלישה, או חנויות שמוכרות את הסגנון הזה.. כעיקרון בכל עיר יש 3 חנויות שמוכרות את זה... לפחות.. מאיפה את? אולי אני מכיר משהו נחמד בעיר שלך..

No BoDy1

New member
חחח, כנסי=כנס, את=אתה.. מצטער

על הטעויות... חח שיניתי אותך לנקבה בטעות.. חחחחחחחחח

סאב365

New member
לא בטעות, אני נקבה:)

ושוב- אתה בן.. יו קנואו, אז לך אין בעיה למצוא בגדים כאלו כי לכם יש אותם בכל חור.. לי זה קצת יותר בעיה:) עודדה שאנלא מתה להוציא יותר מ200 ש"ח על מכנס.. כלאופן, אזור ת"א-הרצליה יכול לעזור:)

No BoDy1

New member
אוקיייי, סאב זה אחלה שם לבת......

ת"א הרצליה.. וואי.. יש דיי הרבה חנויות.. אנלא מכיר אותם בשם אבל את יכולה למצוא... ברמת העיקרון (אתם לא יודעים איך התלהבתי מהשני מילים האלו) את יכולה למצוא בכל חנות של גלישה.. או חנויות של לבוש ראפרים..

pume

New member
חנויות

יש בדינגוף חנות של ראפרים... לא זוכרת תשם... המכנס הבאגי הראשון שלי
זה ממש בסנטר... כדאי לך להיכנס... יש עוד מלא מלא מלא חנויות... lightwave יש לפעמים דברים יפים ומתאימים לבנות... אך יש לך תקציב הכי טוב זה טומי הילפיגר... גם מתחשב בגוף של בנות וגם יפה... יש עוד מלא מלא חנויות...בהרצליה יש הרבה..בהרצליה פיתוח יש כזה מרכז עודפים עם מלא מלא עודפים של מכנסיים סקייטריות... הבעיה עם בנות זה או שזה נופל (
קרה יותר מדי פעמים) או שזה פשוט גיזרה מוזרה... הפלא והפלא בח"ול (בעיקר בארה"ב) מכנסיים בסגנון ניו יורקי במידה סמאל או מדיום מתאימים בול לבנות! (טוב נו, לי אישית) כדאי לך להתעלק על מישהו שנוסע לח"ול בקרוב... אין בעיה למצוא מכנסיים הבעיה למצוא משהו שמתאים לבנות... רוב המכנסיים שלי הם או של אבא שלי או של אחי או של בנים... רק שניים יש לי של בנות... תנסי תחפשי... אח"כ ההנאה גדולה יותר =)

למעלה