עזרה!

S.Riddle

New member
עזרה!

טוב, בגלל שאתם חברי הפורום, נדפקתם, ועכשיו אתם צריכים לעשור לי בקשר למשהו בפיק שלי: מי צריך למות? ותנמקו! תודה! *מזריקה קולה לוריד* -לליאת- אני צריכה טובה! את יכולה לשלוח לי את ה"הארי פוטר ביג בראת´ר" באנגלית? את כל הפרקים שיש? כי אני לא מצליחה להכנס לפאן פיקשן.נט. גרצייה!-

Marty McFly

New member
סנייפ, כמובן!

אבל אסור להרוג אותו... אבל זה לא יהרוס אם נכתוב פה מי ימות? כאילו, כולם ידעו את זה כבר ואז הפיק יצא גרוע...

S.Riddle

New member
סנייפי-פו?

אבל הוא כזה חמוד... חוץ מזה, אם כולם יתנו לי הצעות שונות, אין הרבה סיכוי שתדעו מי ימות. חוץ מזה, יש עוד זמן עד שמישהו אחר ימות, כבר הרגתי מישהו בפרק הראשון וזה היה נחמד.

לא את סנייפי! לא! לאאא! לאאאאאאא!!!

בשום פנים ואופן לא את סנייפי שלייייי!!!! תהרגי...את...את הארי! כן! את הארי! לא...את פרסי! ^-^ פרסי צריך למות! ופאדג´! ו...ו...ו...אר...וקולין קריווי!!! -ליאת-

Ms. Potter

New member
נאלץ להקריב למען הפאנפיק את...

קולין קריווי כמובן ! במוות אכזרי נורא וסוחט דמעות כמובן.... טוף, מה שבא לך- זה הפאנפיק שלך! לימור. (אוף, הקטע הזה עם ההדגשות מעצבן בטירוף !)

Marty McFly

New member
אולי את זאתי...

מסלית´רין? שכחתי איך קוראים לה... משהו עם פ´ אני חושב...

S.tal

New member
הממממ.....

אתה מתכוון לפנסי פרקינסון.... ובהחלט כדאי להרוג את קולין קריווי!!!!!!!!

S.Riddle

New member
המממממ.....

אתם יודעים מה? אם זה היה פיק על פוקימון היה לי הרבה יותר קל.... הייתי פשוט הורגת את טרייסי.... הי הי..... טוף, נראה לי אני החלטתי מי ימותו (זה יותר מאחד... הרבה יותר... הי הי......). {~S.Riddle~}

צריך להרוג את...

את קולין צריך להרוג רק במעשה הקרבה למען הארי, זה די תפור עליו... את רון או הרמיוני אסור להרוג, בגלל זה הפסקתי לקרוא את Paradigm of Uncertainty.

כל הכבוד!! ../images/Emo46.gif

אני קוראת לי לתומי את פאראדיגם אוף אנסקיוריטי {רק התחלתי} ואתה בא ומגלה את הסוף...חיחי....טיפיקל... פעם הבאה, בכאלה נושאים, תכתוב שיש ספוילר! -ליאת-

S.Riddle

New member
לא נכון!

איזה קטע! אני גם התחלתי לקרוא את זה, ואז ראיתי שרצחו את רון, והפסקתי מיד לקרוא את זה גם כן! ווי אר סול מייטס! (או שלא.....) -לירון-

למעלה