עזרה הכלב שלי עושה קולות הקאה כל חמש שניות!!!!!!!!!!!!! ולא מצליח מה אני עושה עכשיו???
T The I3IRDHOUSE style New member 6/12/03 #1 עזרה הכלב שלי עושה קולות הקאה כל חמש שניות!!!!!!!!!!!!! ולא מצליח מה אני עושה עכשיו???
B bilbolim New member 6/12/03 #2 תתקשרי לוטרינר לייעוץ טלפוני יכול להיות שהוא יחליט שזה חמור וצריך לראות את הכלב... עצה שלי ולא מקצועית תנסי לתת לו לשתות, זה עוזר לפעמים.
תתקשרי לוטרינר לייעוץ טלפוני יכול להיות שהוא יחליט שזה חמור וצריך לראות את הכלב... עצה שלי ולא מקצועית תנסי לתת לו לשתות, זה עוזר לפעמים.
T The I3IRDHOUSE style New member 6/12/03 #3 הכלב שתה... בשעה כזאת לצלצל לווטרינר לא נראה לי... עכשיו הוא נרדם אבל שהוא יתעורר הוא בוואדי ינסה שוב ושוב... (תודה בכל אופן)
הכלב שתה... בשעה כזאת לצלצל לווטרינר לא נראה לי... עכשיו הוא נרדם אבל שהוא יתעורר הוא בוואדי ינסה שוב ושוב... (תודה בכל אופן)
ר רן 007 New member 6/12/03 #4 לצלצל לוטרינר אם קולות הקאה תכופים מומלץ לפנות לוטרינר מייד . להציע לכלב לשתות אבל לא להכריח , במידה וההקאות תכופות לגשת לוטרינר לבדיקות יתכן ומדובר בגוף זר או במחלה כלשהי . הרבה בריאות ושבת שלום רן
לצלצל לוטרינר אם קולות הקאה תכופים מומלץ לפנות לוטרינר מייד . להציע לכלב לשתות אבל לא להכריח , במידה וההקאות תכופות לגשת לוטרינר לבדיקות יתכן ומדובר בגוף זר או במחלה כלשהי . הרבה בריאות ושבת שלום רן