עזרה:)

C o s m i C

New member
עזרה:)

שלום! אני ממש צריכה דחוף דיאלוג בין שתי בנות- אבסורד הכי אבסורד שיש! חחח:) אשמח אם תענו לי בהקדם כי זה ממש חשוב... תודה! ~אלונה

מתוקיז

New member
חנוך לוין הולך?

כי אם כן, יש דיאלוג נורא נורא מצחיק שנקרא "שתי נשים", מתוך "מה אכפת לציפור". זה דיאלוג בין שתי פולניות קלאסיות, מסביב לשטויות... טוב אי אפשר להסביר פשוט תקראי.

היי גם אני צריכה אבסורד- אבל אצלי

כבר עושים אותו
יש לך עוד רעיונות?! ותודה אגבב.. למרות שזה לא היה לי:)

מתוקיז

New member
יש עוד קטע

במה אכפת לציפור בשם "אישה עם כובע, פצירה ושוקולד". זה קטע לשתיים, אבל יש טקטסט רק לאחת. זה לא כל כך משנה, כי התפקיד של השנייה הוא נורא מצחיק ודורש יכולות משחק טובות. חוצמזה יש גם דיאלוגים לנשים ב"קרום", גם הוא של חנוך לוין. בהצלחה.

actress

New member
את הקטע הזה עשינו בסנדא וזה קטע

די מדליק ביחוד שמצרפים לזה קטע שכותבים.

מתוקיז

New member
דווקא לא

כי התפקיד של השנייה הוא מאוד מעניין וכיף לעשות אותו. היא משחקת לא פחות. אנשים חייבים להיזכר לפעמים שיותר טקסט לא שווה יותר תפקיד.

*Dark Of Night*

New member
יש אפשרות לעלות את הקטע לפה?

לפורום? סתם כי עניינת אותי וכי אין סיכוי שאני אניח את ידי על הטקסט הזה בזמן הקרוב. (מבחר מחזות מאוד מצומצם בספריית בית-הספר, הסיפרייה העירונית וב"חנויות הספרים המובחרות" בכרמיאל
) Dark

*Dark Of Night*

New member
הוא כל כך ארוך?

אין אפשרות פשוט להעתיק אותו לכאן או לוורד ולצרף את זה בתור קובץ באופן ידני?
אולי למישהו אחר יש... מקסימום נחפש את זה בפעם הבאה שאני אהיה בחיפה אם אני לא אשכח :) Dark

C o s m i C

New member
תודה לכל מי שענה!!!!

פשוט הייתי עסוקה עם המחזמר שאני בו בזמן האחרון (ביום חמישי פרזנטציה לכל מיני אנשים חשובים..אז יש פול חזרות...אבל זה כיף! :)) בכל מקרה, תודה לכל ההצעות..ותודה ליעל שניהלה את השיחה..חחח

למעלה