אני לומד עכשיו על קבצי הצווה ואני לא יודע שום דבר ב DOS. יש לך אולי אתר בעיברית שמלמד DOS. אפשר לעשות עם הקבצי הצווה וירוסים שמוחקים ועורסים מה שאתה רוצה זה פשות כל וטוב. עם יש לך אתר שמלמד DOS?? והאתר בעיברית תיפנה אלי ל איסיקיו : 21145759 תודה.....
באתר של בלאק סאן. ואם אתה ממש רוצה אתה צריך לחפש את הספר הדרכה שמגיע עם הגירסה של דוס (אם יש לך אותה קנויה , ועדיין יש לך את הספר הדרכה ) יש שם פירוט די מלא על הנושא. N0
הגירסאות דוס שמגיעות עם ווינדוס מגיעות בלי הHELP וגם אז הוא לא ממש יעיל במיוחד. בכל מקרה אם כבר יש לך דוס אמיתי וקנוי כדאי שתנסה למצוא את הספר הדרכה. N0 מהתקופה שמיקרוסופט עוד היתה שווה משהו
מהניסיון שלי מ: WINDOWS 3.0 WINDOWS 3.1 WINDOWS 95 WINDOWS 98 WINDOWS 98SE WINDOWS NT 3.51 WINDOWS NT 4.0 WINDOWS 2000 WINDOWS XP WINDOWS WHISTLER בכולן מצאתי HELP כשהייתי צריך. אני מתחיל לתהות אם פספסתי איזו גירסא חדשה או ישנה... הםם.. האמת היא שאני לא זוכר האם הפקודה קיימת בDOS 3 אבל בDOS 5 היא כבר הייתה שם למיטב זיכרוני... ברכות ANTIDOT
3.0 ו3.1 זה לא משנה כי הן תלויות בדוס. אבל ב98 עכשיו N0 בדק עוד פעם כי להיות בטוח , אין HELP ואם הוא לא טועה גם ב95 שלו. יכול להיות שיש לך את הדוס 5 פשוט מותקן בנוסף ? N0
יש גם באתר הזה: http://vernon.frazee.net/ms-dos/6.22/help/index.htm את ה- Help של MSDOS 6.22 (שזו למיטב ידיעתי הגירסה האחרונה של DOS בנפרד) אבל צריך לזכור שיש הבדלים בין DOS של Windows לבין ה- Old DOS, ובהחלט יש שוני בפקודות.