עזרה

bana

New member
עזרה

סוף שבוע זה יש לי דייט ראשון עם בחור שפגשתי במועדון לפני כמה זמן... אני רוצה להשאיר עליו רושם טוב עלי ידי נשיקה לא מהעולם הזה!! מישהו יכול לתת לי אתר לנשיקות חושניות אירוטיות שמשאירות טעם של עוד?? צריך לציין שאין לי הרבה ניסיון בנשיקות... מתי להכניס את הלשון שלי? מה צריך לעשות עם הלשון? מה לעשות כשהבחור "נלהב" מידי בנשיקות שלו? להדוף אותו כשזה לא נעים לי יותר? להסביר לו מה אני אוהבת? HELP!!!

הדררר

New member
יש לי עצה אחת בשבילך...

אם הבחור באמת מוצא חן בעינייך ומשהו קורה לך בבטן כשאת רואה אותו... במקום לומר לו את מה שאת מרגישה במילים ולנסות להסביר מה קורה לך בבטן - פשוט תתרכזי, ותעבירי את התחושות האלו דרך השפתיים והלשון שלך. כל מאמר או הדרכה שתנסה ללמד אותך איך לנשק לא יועילו... פשוט תהיי את ותנשקי (ותקווי שהוא מרגיש כמוך) ואז הנשיקה תהיה מושלמת בשביל שניכם .

לורן29

New member
תקשיבי בובה

לפני שאני התנשקתי צרפתית לראשונה-היה לי תסריט שלם. תסריט לשונות-מה עושים, איך עושים ומתי. כשהגיע הרגע-שכחתי מהכל, ואת יודעת למה? כי זה לא בר ביצוע. זה לא משהו שאת יכולה להזמין או לצפות מראש איך יהיה. זה משהו-שאם את תרצי או לא תרצי-את תזרמי עם זה. זה משהו שיגיע לך אוטומטית ברגע שתתנשקו (ואני מניחה שהוא יוביל), ופשוט תעשי את מה שמרגיש לך נכון-לשרבב את לשונך בשלו, לחזור על תנועותיו-זה יבוא לך. תהני!! ולילה טוב (סוף סוף)

הספרנית

New member
את יכולה לנסות לקרוא בלינק המצורף

תלחצי עלי בגדול כל אחד ואחת והסגנון שלו וזה גם משתנה בהתאם למבנה השפתים שיהיה בהצלחה

למעלה