עזרה!!!

epson2

New member
עזרה!!!

היום נכשלתי בטסט ה..שישי שלי! אני לא יודע כבר מה לעשות... אני יודע לנהוג טוב רק שבטסטים לא ממש הולך לי או שהבוחן שונא אותי (פעמיים נכשלתי על כלום) לקחתי כבר 66 שעורים אני נוהג בירושלים מה אני יכול לעשות? אני ממש מרגיש רע עם עצמי שאני לא עובר, אתם מכירים עוד אנשים שנכשלו כל כך הרבה? או שזה נדיר? פשוט נמאס לי כבר!

FreakStyler

New member
יש לי ידיד שנכשל בטסט 11

יש עוד הרבה אנשים שנכשלו הרבה יותר ממך! אבל זה מבעס להיכשל ולא משנה באיזה טסט! וזה תמיד קורה מסיבה לא פירית! תמיד זה איזה חוסר מזל או טסטר מניאק ובנזונה שנהנה להכשיל.... אגב..... אני נכשלתי רק בטסט ראשון, אבל עשיתי כבר מעל ל70 שיעורים! (אם זה ינחם אותך..) כל אחד והקצב שלו..... אבל אל תאבד תקווה!!!!! בסוף- כולם עוברים, ואני מקווה שזה יקרה לך בטסט הבא!

epson2

New member
ממש תודה אבל

אני ממש פוחד שאני אכשל עוד טסט אני לא אדע מה לעשות עם עצמי... פשוט טסט 7? (שמיני אם אני אכשל..) אני? זה לא הגיוני כי אני ממש חולה הגה ואין לי כמעט טעויות בשיעורים. אני ממש מקווה לעבור את הבא המורה שלי אמר לי שהוא יתן לי תאריך חדש בעוד פחות משבועיים. רוב החברים שלי עברו 1-4 או בשיא 5.. אני אפילו לא מעז לומר להם שנכשלתי שישי כולם כל כך מצפים ממני אני כבר לומד נהיגה 11 חודשים! זה ממש מבאס אותי כל העניין.

FreakStyler

New member
וואווווו

נכון ההוא שסיפרתי לך עליו? שנתיים לומד נהיגה. מיסכן. אני לומדת רק 5 חודשים (מחר יהיה 5- מזל טוב- עלק..) כל מי שניגש לטסט הוא מצוין, אחרת לא היו מגישים אותו- זה תמיד החרא של מזל שדווקא בטסט- נדפק משו! וזה ממש מעצבן! הכי מעצבן- תסכים איתי- זה הלחכות עד לטסט הבא.... אני מחקתי שבוע מטבלת היאוש של הכישלון שלי, ונשאר לי עוד שלושה שבועות! (המורה שלי אמר בעוד חודש!) ואל תעשה השוואה עם החברים שלך.. כל אחד והקצב או המזל שלו.. ואל תגיד לעולם לחברים שלך מה התאריך לטסט ואל תגיד להם אפילו אםיש לך! זה בעיה, אתה לחוץ גם מה החברים שלך חושבים! אחרי שתעבור טסט תתלהב עם הרישיון לכל העולם! גם אותי העניין מבעס מאוד! למרות שאני בעסק פחות ממך, אבל בכל מקרה.. שבעים ומשו שיעורים..... זה מיספר! 3 מורים עברתי...... אל תתיאש! תהיה עם תקווה שתעבור טסט שביעי! וזה לא בושה להיות טסט שביעי! וגם טסט שמיני! העיקר שבסוף כולם עוברים! :) ואל תגיד לחברים שלך כלום.. הם לא חייבים לדעת.. מקסימום תגיד שביטלת בגלל הגשם.. אנא ערף.. תמציא משו.... מחזיקה לך אצבעות אחי בטסט הבא! אל תאבד תקווה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ושמור על קשר!

Krishi

New member
תגידי...

את המנחמת הלאומית או משהו? חחחח

adi777

New member
א. המון בהצלחה....../images/Emo45.gif

ב. איזה טסטרים היו לך? ג. איפה נסעת?

epson2

New member
אני נוהג בירושלים

את מכירה טסטרים מישם? אני ממש מקווה לעבור את הטסט הבא יש לכם אולי הצעות איך להרגע לפני הטסט?

adi777

New member
קצת, מאחרים.......

והייתי רוצה יותר לדעת מי היה לך.. איפה נסעת.... והנורא מכול- למה נכשלת... תודה !

epson2

New member
טוב אז כך

בירושלים נוסעים באזור תלפיות - קטמון בטסטים ראשון - טסטר עמוס היה לי באמת טסט חרא והוא הכשיל אותי.. למרות שהוא נתן לי בסוף הזדמנות נוספת כדי לעבור אבל לא הצלחתי הוא היה ממש נחמד. שני - טסטר שבי הכשיל אותי על כלום... לא שומר נתיבים לא מסתכל מספיק במראות.... למרות שכל הנסיעה עשיתי הצגה אחת גדולה והסתכלתי בלי סוף במראות! שלישי - טסטר ההכי מרושע! שאול בן גיגי! שמכשיל 80 אחוז מהנגשים אליו הוא הכשיל אותי על אי הסתכלות במראה ועל נהיגה ביד אחת.. למרות שנהגתי בשתיים.. רבעי - טסטר מלס הכשיל אותי בצדק הוא הטעה אותי וכמעט נכנסתי באין כניסה למרות שכבר באתי לבלום הוא בלם לפני.. חמישי - טסטר דרעי הכשיל אותי סתם על אי שמירת נתיב הייתי בטוח שאני יעבור אבל לא.. שישי - טסטר מלס (שוב) הכשיל אותי כנראה על מדו סטרי לדו סטרי לשמאל עשיתי משמאל לימין במקום מהאמצע לימין וגם היה לי קצת בעיה עם ההילוכים עצרתי עפ אחת בהילוך שני והתחלתי נסיעה בהילוך שני וגם נכבה לי האוטו חשבתי שאולי הוא ירחם עלי קצת כי דברתי איתו בנסיעה אבל... לא! אני חייב לעבור את הבא! חייב!!!

adi777

New member
וואי וואי!!

שיהיה לך המון בהצלחה!! מותר פעמיים עם אותו טסטר?? וכמו שאומרים- תשבור רגל...

epson2

New member
כן מותר פעמיים אותו טסטר

לחבר שלי היה שלוש פעמים ובכולם נכשל.

M o l

New member
שמע ברור שזה מבאס, אבל הכי חושב לא

להתייאש! היה אחד שעשה איתי טסט, זה החה הטסט ה-8 שלו. מה שאני רוצה לומר זה שכולם עוברים ועל תתיאש!! בהצלחה בהמשך!

epson2

New member
ממש מבאס

אני חייב לעבור ואני יעבור אז יהיה לי עוד לילה של אי שינה (גם לכם זה קורה?) אבל אני יעבור הלוואי!!! חייב! תודה על העידוד!

avvv

New member
אל יאוש!

לפני שבוע גם אני חשבתי ככה ולא ידעתי מה לעשות. אבל אז עברתי טסט שישי. זה לא נפוץ, אבל אני מכיר עוד כמה אנשים עם 5+ בכל מקרה, אל תספר כלום. אני אחרי השני כבר הפסקתי לספר. אם צריך, אפשר לשקר גם לחברים הכי טובים אם הם כאלה חטטנים. הם יבינו. היום אף אחד לא יודע ולא ידע כמה טסטים באמת עשיתי. אם אתה נוהג טוב, סביר להניח שבטסט הבא תעבור.

epson2

New member
זה בערך מה שאני

עושה - מאז שנכשלתי בשלישי... שאני יעבור אני אגיד להם שעברתי ואולי אני יסלף קצת את המציאות.

SpAgEtTi

New member
גם אני כבר על סף ייאוש...

אחרי 5 טסטים שמחציתם זה כשלון על כלום כבר נמאס לי משרד התחבורה פשוט החליט לעשות כסף על חשבונם של כמה מאיתנו

epson2

New member
בדיוק!

נראה לי הם עושים כל פעם אגרלה של 2 מ10 ואת אותם 2 לא מעבירים לפחות עד טסט שישי אם לא יותר כדי להרוויח כסף! הכל בגלל השפם של המדינה!

s e m e

New member
תגיד לי כשאתה עובר טסט שאני יחזיר

את הרישיון שלי למשרד הרישוי. תגיד מה אתה מקרא אבוד מילא היית בן 50 אני מבין אבל אתה סך הכל בן 18 ואתה כלכך גרוע

למעלה