עזרה..

תחתונית

New member
עזרה..

יש לי בקשה קצת חצופה.. מישהו יכול אולי להיכנס פה לקישור (משקאות) ולכתוב את שמות המשקאות בכל קטגוריה: שניים ב 22.9$, שניים ב 29.9$ וכו..משמאל לימין או להיפך. אני פשוט לא מזהה חלק מהבקבוקים. ושאלה קטנה נוספת - זיהיתי שם בקבוק בייליס האם זה אייריש קרים? סליחה על הבורות ואני ממש אודה למי שיתאמץ ויציל אותי. תודה, דנה

itayuri

New member
בבקשה:

משמאל לימין 22 : וודקה אבסולוט , קמפארי , רום בקארדי , teachers סקוטש בלנדד , ביפאיטר ג'ין , גראנטס סקוטש בלנדד , פינלנדיה וודקה. 29 : בייליס אייריש קרים , פרנו - פאסטיס , פיטר הירינג - ליקר דובדבנים , מוצארט - ליקר שוקולד , סאוטרן קומפורט - ליקר אפרסקים ותפוזים , קלואה - ליקר קפה , גורדונס - ג'ין , אמארולה - ליקר פירות מארולה. איתי

קודם כל....

אין צורך לבקש סליחה על "בורות", אם אפשר בכלל להגדיר את זה ככה, אם כבר יש דבר לא בסדר זה להקפיץ פעמיים ברבע שעה. ולשאלתך, קבלו אותם, משמאל לימין: 22.9$: וודקה אבסולוט, קמפרי, רום בקרדי, וויסקי טיצ'רס, ג'ין ביפיטר, וויסקי גרנטס, וודקה פינלנדיה 29.9$: וויסקי בלנטיינס, פרנו, ליקר דובדבנים הרינג, ליקר שוקולד של מוצרט, סאוטרן קומפורט, ליקר קפה קהלואה, גורדונ'ס ג'ין, ליקר אמרולה 39.9$: ליקר תפוזים קוואנטרו, בייליז אייריש קרים, ליקר חלב/קפה שרידנס, ג'ק דניאלס, אפטר שוק כחול, ג'ין ביפיטר (תמוה למה הוא מופיע שוב.... אולי זה סוג אחר שלו, למרות שאני בספק), ייגרמייסטר ו"המקאות הטובים בעולם" במחירים הזולים מכולם: (וואלה, לא יודע מזה הראשון
אולי מרטל? לוידע), רמי מרטם VSOP, רמי מרטן XO, ג'וני וולקר בלק-לייבל, שיבס ריגל 12, הנסי VSOP, אוטארד (אני מניח VSOP), וקורבוזייה (גם כן אני מניח VSOP)

amircn1

New member
ההבדל בביפיטיר זה בכמויות

הראשון זה משהו כמו 0.75 ליטר (או 1 ליטר, אני לא בטוח בזה) והשני זה 1.75 ליטר (ובזה אני כן בטוח, בטוח ב- 100%!!!)

תחתונית

New member
תודה רבה!!

מצטערת על ההקפצה פשוט אני חייבת לבקש משקאות ממישהו שנוסע לחול עוד כמה שעות ספורות. תודה ענקית לשניכם

D r a m b u i e

New member
ואפשר בהזדמנות הזאת

לשלוח תחינה לחברים מהדיוטי פרי, אנא, בבקשה מכם, תעשו אתר נורמלי עם מחירון נורמלי של המוצרים!! יש פה אנשים שלא נוסעים הרבה לחו"ל רק מבקשים מחברים/הורים, וזה די קשה ככה.

MEIMIS

New member
אלה מהדיוטי פרי...

לא כותבים פה... תצטרך להתקשר ולשאול...

יאללה מוש-תביא מישהו מדיוטי לארוח

תביא אורח לפורום מג'יימס ריצ'רדסון של הדיוטי פרי, שנוכל להציק להם על שאלות מחירים, למה אין יינות נורמאליים, למה אין להם מק'אלן, ולמה פעמיים באתי לקנות ארדבג 77 ולא היה יותר

למעלה