עזרה
שלום לך, אין לי ספק שהתשובה שקבלת מהיועץ הרב הפעלים שלנו (מטיפול מיני ועד לפטנטים והמצאות למי שצריך יעוץ בתחומים האלה...) ממש עזרה לך. אני מרשה לעצמי בכל זאת להוסיף על כך את דעתי המקצועית אם יורשה לי. קבלת המחזור מסמל את תום ההתפתחות אצל בת, גם מבחינה מינית (הבחורה כבר מסוגלת להביא ילדים לעולם), אבל גם מבחינת גדילה. פוטנציאל הצמיחה שנותר לבת אחרי שהיא מקבלת מחזור הוא בממוצע 5 ס"מ. זה כמובן אינדיבידואלי אבל זו בערך התמונה. אני לא יודעת מתי קבלת מחזור, אם זה רק לאחרונה אז אולי יש סיכוי שתגבהי בעוד כמה ס"מ ושתגיעי לגובה אמך. אם קבלת את המחזור לפני שנה-שנתיים, ואם גבהת מאז ושמת לב כי הגדילה נעצרה לאחרונה, הסיכוי לגדילה נוספת קטן מאד עד אפסי. גם אם הייתה בעיה שמסבירה מדוע לא השגת את הפוטנציאל הגנטי שלך (היה צפוי שתעברי את גובה אמך), לא ניתן כבר לשנות זאת כי מרכזי הצמיחה בעצמות נסגרו. כך שאם את בריאה וחשה בטוב ולא סובלת מכל מיני תופעות אחרות, לא הייתי טורחת ללכת לבירור כלשהו כי זה כבר לא יעזור. אז אני מציעה לך לנסות להשלים עם היותך petite, לבת זה הרבה פחות סיפור מאשר לבן. יש עקבים ואופנה מתאימה, ואין לי ספק שזה לא מה שיעכב אותך בחיים.