עזרה: מישהו יכול לרשום לי את שם השיר הכי חדש(חודש + נראה לי) של דידו שהופיע בMTV? תודה.
S SUPERWINNER New member 3/10/03 #1 עזרה: מישהו יכול לרשום לי את שם השיר הכי חדש(חודש + נראה לי) של דידו שהופיע בMTV? תודה.
I i love gina New member 3/10/03 #4 ושאר הדיסק גם מהמם.... תורידו את: life for rent don't leave home who makes you feel can i have a little time
ושאר הדיסק גם מהמם.... תורידו את: life for rent don't leave home who makes you feel can i have a little time
I i love gina New member 4/10/03 #6 מה יניב , את רוצה להגיד לי שהיוצרות עד כדי כך יתהפכו? את האלבום הזה של דיידו, אני חייב לציין , הורדתי... אני בכלל בזמן האחרון רק צורב, לא חבל על הכסף? (שאין לי?) אז זהו, יש מוזיקה להורדה, ואני מנצל אותה to the full extenct (או איך שלא כותבים את זה....)
מה יניב , את רוצה להגיד לי שהיוצרות עד כדי כך יתהפכו? את האלבום הזה של דיידו, אני חייב לציין , הורדתי... אני בכלל בזמן האחרון רק צורב, לא חבל על הכסף? (שאין לי?) אז זהו, יש מוזיקה להורדה, ואני מנצל אותה to the full extenct (או איך שלא כותבים את זה....)
I i love gina New member 4/10/03 #8 אממ... נראה. איך שזה נראה עכשיו אני קונה בטוח את של מיסי ואת של נלי... מקסימום את פינק ושאר חברותיה (בריטני, אלישיה ושות') יביאו לי מתנות לחגים? נקווה......
אממ... נראה. איך שזה נראה עכשיו אני קונה בטוח את של מיסי ואת של נלי... מקסימום את פינק ושאר חברותיה (בריטני, אלישיה ושות') יביאו לי מתנות לחגים? נקווה......