אם במקרה אני פוגש מישהו אחר, שלא יודע לבכות או לצחוק, שלא יודע לצעוק או אפילו לשתוק, אז תכף אני מספר לו על האיש הירוק: היה היה פעם, בעיר ירוקה רחוקה, גר לו איש ירוק אחד. האיש הירוק גר בבית ירוק, עם דלת ירוקה וחלונות ירוקים. היתה לו משפחה ירוקה, ובלילה הוא חלם חלומות ירוקים, במיטה הירוקה שלו. יום אחד, קם האיש בבוקר, נעל נעליים ירוקות, לבש בגדים ירוקים, חבש כובע ירוק - ויצא. הוא נכנס לאוטו הירוק שלו ונסע בכביש הירוק. מצד אחד, ראה האיש ים ירוקף ומהצד השני שדות ירוקים. זה היה יום יפה, והאיש שמח ושר שירים ירוקים, ועישן סיגריה ירוקה. ואז - ראה האיש הירוק שעל הכביש עומד - א י ש כ ח ו ל! "מה אתה עושה פה?" שאל האיש הירוק. "אני?" ענה הכחול - "אני מסיפור אחר..." מקווה שזה זה!!! תודות ל...
אלישבע, שנתנה לי את הקטע... תמר, שהזכירה לי שיש לי אותו... שרוך, שבזכותו הזכירו לי את הקטע... והכי חשוב - הקלסרים המדהימים שלי!!!!! ששומרים לי כ"כ יפה על אוסף הצ'ופרים הענקיייייייי שלי!!!
בס"ד הי לכולם מה קורה אני צריך עזרה האם משהו פה יודע או יכול לכתוב לי במסר או ב@ את הסיפור על האיש הכחול והירוק שהם לא הכירו אחד את השני ואז ואחד גילה בשני תכונות טובות זה דחוף לי לשבת אני מעביר פעולה על השוני בין אנשים אני ממש זקוק לזה שבת שלום שרוך