עזרה....

עזרה....

אז בשעה טובה ובמזל טוב, קיבלתי היום את ה1940. בדיסק התקנה של האקטיבסינק - הוא מציע לי להתקין אופיס 2002. אני משתמש באופיס 2003, האם אני נאלץ לחזור לגרסה הקודמת?

yoovee

New member
תתחדש!

(אני אישית לא מכיר, אבל אני מניח שהכוונה ל"לפחות" 2002...;) אני מבין שזה המכשיר עם ה-BT. הוא פעיל אצלך? ייתכן ואחי הגדול ירכוש כזה (יש לו 6310i עם BT), אשמח לשמוע התרשמות כללית שלך מהמכשיר בכלל - שמעתי למשל שהמסך שלו "צהבהב" יחסית ל-1910/15, האומנם? תודה.

התרשמות כללית. ועוד שאלונת

1) הבלוט' עובד - אבל כרגע אין לי התקנים שאני יכול "לשוחח" איתם. ביום שבת אני נפגש עם קרוב משפחה עם מצלמת וידאו שתומכת בבלוט' ואז אדע. 2) לגבי המסך - גם אני חששתי - ולשמחתי לא מרגישים שום דבר מיוחד. ד"א, מישהו יודע איך אני יכול להגדיר כך שאוכל לגלוש בפוקט שהוא מחובר על החיבור המהיר של האדסל בבית?

ron20

New member
../images/Emo26.gif

אני מבין שאתה רוצה לגלוש במכשיר כאשר הוא בעריסה (או כבל). תפתח את ActiveSync 1 Click Options. 2 On the Rules tab, select Open ActiveSync when my mobile device connects. 3 From the Connection list, select what this computer should be connected to when passing through ActiveSync to other locations.

ron20

New member
וכמובן .... ../images/Emo65.gif

תתחדש על המכשיר, מקווה שתהנה ממנו ...

yossy_l

New member
אתה לא חייב לעבוד עם אאוטלוק 2002

אתה יכול להתקין גירסה חדשה יותר והוא ידע לעבוד איתה

למעלה