עזרה

• פותח הנושא cora
  • פורסם בתאריך

cora

New member
עזרה

אני לומדת בדרום צרפת כבר שלוש שנים.הקיץ הייתי בארץ וכשחזרתי חבר שלי פרד ממני... לפני שבוע!! כאילו הפרידה מהמשפחה לא מספיק קשה אני עכשיו על הקרשים.ובנוסף לכל אח שלי נפצע אתמול בעזה... אני מ..מ..ש צריכה עידוד!!

dyakir

New member
פרידה

אם החבר שלך נפרד ממך הוא עשה לך טובהההההההההההההה את ניראת לי אחלה בחורה וחזקה את תמצאי את האביר על הסוס הלבן... לגבי אחיך מה השם שלו? אם את צריכה עזרה כלשהי צרי קשר ... אני מחזיקה לך ידיים!!!!!!!!!

cora

New member
אביר??

קודם כל תודה על התגובה!!! שלומו של אחי יותר טוב זה פשוט היה יותר מידי חדות רעות ביחד...הנה הסיפור: ביליתי חודש בארץ במהלך הקיץ (אני לומדת בדרום צרפת) וכשחזרתי לצרפת חבר שלי (צרפתי)הביא אותי הבייתה והודיע לי על החלטתו להפרד...
אז גם ככה התבאסתי להפרד מהמשפחה ולחזור לצרפת, הדבר היחיד שעודד אותי בחזרה לצרפת היה לראות אותו... אין יאוש!!!

dyakir

New member
../images/Emo160.gif../images/Emo140.gif../images/Emo24.gifהחיים נמשכים

זו כבר בשורה טובה, ואולי הבשורה הטובה ביותר. לגבי חברים, הם באים והולכים עד שמוצאים את הנכון לנו. כל עוד שהאחד והמיוחד לא הגיע בואי נקח את החיים בכיף, נבלה, נלמד ונקדם את עצמנו וכשהמיוחד יגיע נצטרך לעבוד קשה על הקשר כדי להמשיך ולגדול איתו... והכל ברוגע!!! הלחץ ביחסים גורם להם או להיגמר מהר או להוציא את הכיף מהעיניין ומוציא מאיתנו כל חיוביות!!! דרך אגב, לגבי תקופות שאני לומדת אני בדר"כ מורידה הילוך בתחום האהבה, כדי לתת נופך גדול יותר לנושא חשוב יותר ואו משתדלת לעדכן את הנוכחי אם הוא מסוגל ללכת איתי לאורך הדרך ולתמוך בי ואו ליצור תקופה שקטה ... בלי מתחים מיותרים... שתהיה לך שנה טובה גמר חתימה טובה, ושנשמע ממך בשורות טובות..

למעלה