עזרה

עזרה

מה לעאזאזל רוצים ממניי?! קבלו: Describe what you think would be a "Teenage Utopia" a perfect world for young people? ועוד משהו- אני צריכה לכתוב על הנושא הבא משהו יש למישהו רעיונות? Write an essay entitled "Stop The Destruction" in which you describe what is happening to the world's rainforests... מישהו יכול לעזור? או לפחות לנסות? תודה מראש.

המורה שלך מעשן חשיש?

אחרת אני לא מבין איך הוא\היא הגיע\ה לכאלה נושאים Describe what you think would be "Teenage Utopia", A perfect world for young people - תארי מה לדעתך יהיה "אוטופיה של בני נוער", עולם מושלם לצעירים... Write an essay entitled "Stop the destruction" in which you describe what is happening to the world's rain forests - כתבי חיבור בשם "עצרו את ההרס" בו את מתארת מה קורה ליערות הגשם של העולם... Rogue בעד ירוקים (מלשון דולרים בשטרות ארוכים)

אממ היא די דומה לגבר..

אבל היא נקבה כמעט לגמרי :) וזה לא היא.. זה הספר המעצבן הזה Revised Practice Papers For 5 Points Bagrut.. אבל חפיף למחר אני צריכה להגיש נדחה את זה לשבוע הבא, אין לי תחת בשבילה.

עם או בלי תחת בשבילה...

מניסיון, כתיבה של "מאמרים" (או עבודות להגשה) מאוד מאוד משפרת את השטך והכתיבה באנגלית, וכדאי להתנסות בזה כבר בתחילת השנה כדי להינות מהיתרונות לקראת הבחינה. שלא לדבר על זה שזה גם משפר את המיומנויות הכתובות בכל שפה, לאו דווקא באנגלית. כמו כן, אני נוהגת להמליץ להכניס את הכעס והתסכול לעבודה. אין לך תחת למורה שלך? מצויין! כתבי עבודה על עולם שבו מתקיימים אחד או יותר מהתנאים הבאים: אין מורים אין עבודות אין תחת לא צריך לתת תחת למורים אני כמובן מתלוצצת, אבל אני משערת שאת מבינה את הכוונה. וטיפים מעשיים: מה אורך העבודה? תתכנני בערך חמישה-שישה משפטים לכל 100 מילים. תכיני לעצמך רשימה של שתיים או שלוש נקודות שעליהן את רוצה לדבר. תתחילי כל עבודה בהקדמה ("למרות שנהוג לחשוב שילדים לא יוכלו לעצב עולם לעצמם, בלה בלה בלה"), וסיימי בסיכום ("מכאן אנו יכולים לראות ש בלה בלה בלה") - ויש לך את העבודה.

לבקה פלום ג'לוסלם!

בהשפעת הפרסומת המוטרפת ההיא של 012 סתם כי בא לי לדבר... רבקה, אני מוכרח לציין שאני מתרשם לטובה מהעצות שלך פה בפורום... ברוכה המצטרפת (גם אם מעט באיחור) Rogue שיש לו משהו נגד מורים בכלל (אבל מתייחס לכל אחד מהם כיחיד ומיוחד [גם אם קצת אומלל])

למעלה