עזרה

עזרה

היי אולי תוכלו לעזור לי אני מאוד רוצה לגלוש אבל אני ממש לא יודעת איך, השאלה שלי עם עדיף לקנות גלשן וללמוד לבד או לקחת שיעורים ואיפה אני יכולה לקנות גלשן יד שניה?

BADbob

New member
זה תלוי במצב הכלכלי

אני כניראה מחר הולך לקנות גלשן ובלי ואינ נמצא בשיעורים אם מדריך וזה טובבב תאמין לי אינ לומד שם רק איזה 10 שעות ואני כבר יודע יחסית הרבההההה ובלי קשר מדריך גם מביא תציוד והכול לך תידע אם תקנה גלשן ובסוף לא תאהב תספורט הזה.............

אל תלמדי עם מורה סתם בזבוז כסף

תקני גלשן עד 400 שקל תנסי תלמדי ואם תשתפרי ותחליטי להיכנס לזה ברצינות אז תקני גלשן יותר יקר ויותר נוח וככה תמשיכי .....

איפה אפשר לקנות גלשן ב400 שקל?

הלכתי לקנות גלשן אבל כל גלשן שם היה לפחות 900 שקל- יד שניה

גם תלוי בזמן שיש לך

אם יש לך סבלנות לכי על זה לבד, קחי את זה באיזי בלי לחץ ולכי מתי שבא לך להתאמן, בסוף תלמדי ( גם תהני מזה יותר מאשר ללמוד עם מורה ) אם את מחפשת ללמוד את זה מהר לכי למורה, אני מניח שהם יודעים איך ללמד את זה מהר אבל זה נראה לי שיחפפו איתך שם כי בסה"כ הם מחפשים ללמד אותך כמה שיותר זריז, לטעמי זה גם מוריד מהכיף ברגע שזה הופך להיות מבילוי ללמידה

BADbob

New member
זה ממש לא ככה

לפחות איפה שיאנ לומד תיראה אחי כנס לאתר הזה www.topsea.co.il אני לומד שם ואני ממליץ כי הם מביאים לך תציוד והכול ואתה תלמד הרבה יותר מהר ותאמין לי הם ממש לא מחפפים (הם זה שני אנשים) והם גם מביאים לך גלשן וליקרה לא רק זה שהם גם מביאים לך גלשן לפי הצורך שלך נגיד בהתחלה כדי שתלמד מהר לתפס מביאים לך גלשן ממש גדול בעלייך באיזה 35 40 ככה שאתה מתאמצן על הדק דייב מביאים לך גלשן קטן וכוליי בוא נגיד ככה אני לומד שם רק איזה 10 שעות ותאמינו לי יחסית לזה אני מתקדםם הרבה יותר זמן מזה שאהת נגיד תבוא איזה יום אם גלשן לים ותנסה 10 שעות אבל מה זה יקר זה עולה 60 לשעה אם אהת מוצא מישהו שיבוא איתך ו100 אם אתה הולך אם עוד מישהו

BADbob

New member
בחלק של הכיף אני קצת מסכים קצת איתכ

איתכם אבל כמה שיותר תתקדם אתה תתמקד בשיעורים בעיקר על לתפוס בוא נגדי בשיעורים הראשונים תופסים גלים ככה 15 דקות לפני סוף השיעור ועד אז מתאמנים על החתירה תימרון מהפך וכל אלו אבל זה רק בהתחלה ותאמין לי 2 שיעורים אפילו מספיקים לךל כדי לדעת אם אתה רוצה להמשיך או לא אהת יודע מה 4 מקסימום נגיד שאתה בן אדם מסובך

לא קונים גלשנים משומשים בחנויות

תלכי לחוף שגולשים בו מתי שיש גלים ותמצאי 10 גלשנים כמו שאת צריכה

BADbob

New member
טחחחחח

מה הוא ילד כו איזה אוטיסט על החוף וישאל אנשים אם הם מוכרים תגלשן אחי עזוב אותך לך לאינטרסרף או לחנות אחרת יהיו שם אנשים שמבינים בזה ויהיה לך הרבה יותר מבחר מסבימו9 תשלם 200 שקל יותר על הגלשן

מה הקשר לאוטיסט????

אוטיסט זה מי שישלם כפול על מה שהגלשן שווה בחנות אתה לא מבין זין בגלישה או איך הולכים העסקים בחנויות גלישה אז תשתוק ואל תתן עצות מוסא למשל מוכר את הגלשנים במחיר כפול ממה שהוא קונה אותם למשל הוא נתן לי הנחה של 800 שקל על הגלשן שלי שלקחתי תהזמנה שלי ואחרי שבוע ראיתי מישהוא עם הגלשן שלי שאלתי אותו כמה עלה והוא מכר לו אותו ב1500 והוא לא היה מתחיל ומתחילים דופקים שם חופשי תחפש בחוף מישהוא שמוכר הכי טוב

אבל יש בעיה....

אני לא מבינה כ-ל-ו-ם בגלשנים ואני ממש לא יודעת איזה גלשן אני צריכה (לפי מה שהבנתי בחנות זה לפי משקל או משו) אני יודעת שלא שווה לקנות בחנויות...

אין לך חברים שגולשים ??

תלכי עם אחד מהם אם אין לך אז טוב פה באמת אין לי עצות אני התחלתי לגלוש עם חברים ככה שידע לא היה חסר לי מה שאת צריכה כמתחילה זה גלשן עבה וארוך ממך ביותר מ15 ס"מ חפשי באינטרנט או משהוא הם לא אמורים לעלו יותר מדי אני אומר אל תעברי את ה600 שקל

אבל יש בעיה....

אני לא מבינה כ-ל-ו-ם בגלשנים ואני ממש לא יודעת איזה גלשן אני צריכה (לפי מה שהבנתי בחנות זה לפי משקל או משו) אני יודעת שלא שווה לקנות בחנויות...

BADbob

New member
לא יודע מוסא

אני מדבר על החנויות בתל אביב תאמין לי ראיתי תמחירים שם אני יודע מה אני מדבר זה יותר יקר באיזה 200 300 שקל מקסימום וזה בגלל שהם צריכים לקנות מהאדם שהביא להם תיד השניה קודם במחיר יותר זול ממה שהוא מוכר לך בקצת אז הם נאלצים למכור ביותר יקר ומתחיל כמוני וכמוך כבר עדיף שנקנה בחנויות כי בלי קשר יש שם גם יד שניה חוץ מזה ראיתי תמחירים אצל אנשים גם והרבה מהם מוכרים באותו מחיר כי חלק גדול מהם רמאים ואתה שלא מבין בגלשנים וזה יכול לצאת פראייר של אחד תשמע זה הרבה יותר קשור לתקציב שלך אם ה200 שקל האלו באים לך בקלות ואתה מעדיף כבר לעבור תחלק הזה בלי סיבוכים אז לך לחנות כל המוכרים שם מבינים בזה וגולשים בעצמם תשאל אותם הם יראו לך מבחר הרבה יותר גדול וקנה

BADbob

New member
ומסטר פאנק תפסיק לשחק אותה כבר וסתו

דיי נשבר לי מהפוזות המסריחות שלך שב בשקט וסתום ת'פה כבררר מה אתה משקח אותה כאילו בחיים שלך לא היית מתחיל

BADbob

New member
אחלה אחי

תאמין לי הכי טוב לפני שתאה קונה גלשן לך שיעור או 2 למדריך אפילו 3 לא יזיק

MrBlack1

New member
בוב הרע, כנס

אתה לא יודע על מה אתה מדבר, אתה כותב עם שגיאות כתיב איומות וללא סדר, אי אפשר בכלל להבין מה אתה רוצה להגיד מבלי לקרוא את ההודעה שלך פעמיים - שלוש. הלכת למורה והתלהבת, מיד נדמה לך שזה הפתרון. קנית גלשן בחנות ושוב חשבת שזה עדיף. שני אלה מבלי לנסות בכלל את האלטרנטיבה. עצה שלי לחיים, לא רק לגלישה - תמיד תבדוק את כל האופציות. כל מי שמוכר לך משהו יגיד לך כל מה שתרצה לשמוע בשביל שתקנה אצלו. בנוגע לעצות שלך, אני לא הייתי ממליץ לך לתת עצות כשאתה חדש בעסק, אתה מטעה אנשים ואומר דברים ממש לא לעניין. הייתי במקומך גם בודק את ההודעות לפני שאתה שולח. זה בלתי קריא בעליל.

למעלה